![]() |
|
307 otomatik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
timo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2016 Saat 09:14 |
Bu durum pek sorun gibi görünmüyor,Araç ilk çalıştırmada bendede sert geciş oluyor,sanzıman yagı ısındıkca "r" gecişide yumuşama oluyor haliylen,pek fazla dert etmemek lazım
|
|
"206 CC 1.6 tam otm. 110hp 2002, 133.XXX km "
*************************************************** Dünya iyilere kalsın |
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında yağ değişimi yaparken şanzımanın ön kapağını açıp o iki selenoidin basınc değerlerini ölçtürmek lazım bence en sağlıklısı o çünkü bilgisayara bağlandığında selenoid büyük oranda işlevini yitirmeden hata kodu vermiyor ama işte hem üşenmekten hem de ustalar 2 vida açtığında komple şanzıman yapmış gibi para istemesinden dolayı üşeniyoruz. Normal olmasına sevindim bu arada :)
|
|
307XT. 1.6 109hp AL4 sunroof 2004
facebook.com/307Turkiye |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç bende pamuk gibi geçiyor. Neyse al4 şanzuman ne yapacağı belli olmuyor çok kafaya takmamak gerekiyor herşeyi :)
|
|
![]() |
|
selim38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Baktırdım normalmiş.
![]() |
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Aynı sorun bende de mevcut çözemedim. Çözüm bulan olursa bilgilendirirse bizi çok sevaba girer :)
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Aynı sıkıntı vardı aracımda ustaya gösterdik expertiz şirketinede gösterdik normal dedi şaşırtıcı.
|
|
![]() |
|
burakrak53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2016 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
Baktırınca buraya yazın hocam merak ettim neymiş.
|
|
|
![]() |
|
selim38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
rampa veya yokuş değil tamamen düz yolda oluyor sadece r de rahatsız ediyor kulakla müşürü kontol ettiriyim bakalım ne çıkacak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakrak53
R' ye aldığımda bazen bende de oluyor o bazen olmuyor dikkat ettim vitesi N' ye alıp 1-2 sn bekledikten sonra R'ye al o zaman olmuyor bide ben şanzıman kulağına da baktıracam N'den D'ye veya R' ye aldığımda çırt diye bir ses geliyor gerçi egzozun sallanmasından da gelebilir o ses. Gösterirsen şanzıman kulağına da baktır. Benim zamanım yok gidemiyorum servise eğer onda problem varsa bende yaptırırım :) Fren müşüründen olabilir diyecem ama o zaman Dye alınca da yapması gerekirdi.
|
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Hocam park ettiğin yer hafif yokuş mu.eğer park ederken yükü şanzımana veriyorsan p den r ye çekince şanzuman kilidi zor açılır küt die ses gelir. Bunun için park ederken vitesi n ye alın, el frenini çekin, ayağınızı fren den çekin. Yük şanzımana değil el frenine binsin. Sonra aracı frene basıp p ye alın.
Yok eğer sadece parktan çıkarken değil hep r ye alırken yapıyorsa fren müşürü sıkıntılıdır. Beyne frene basıldığı sinyalini gönderemedigi için vuruntu geçer. Yenisini alırsanız ORJINAL almaya dikkat edin. |
|
![]() |
|
herkese merhabalar.otomatik aracımda geri vitese yani r ye taktığımda tak diye vuruyor d de ve diğer viteslerde bir sıkıntı yok normal geçişler de iyi fakat geride yapıyor ne yapabilirim cevaplar için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |