|
308 Çok İşlevli Ekran |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2016 Saat 12:12 |
öncelikle hoşgeldiniz. üye tanıtım bölümünden kendinizi tanıtırsanız seviniriz. problem gelince bir foto yada video eklerseniz forum olarak yardımcı olmaya çalışalım söylediğiniz ekranı merak ettim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
naimshn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar Merhaba Peugeot 308 sahibiyim arabada her 308 de olmayan çok işlevli ekran var fuar arabasıdır. Arabayı çalıştırdığımda ekran açılıyor ancak görüntü gelmiyor arabanın mekanik arızasını, tarih saat vs müzik dinliyorsan liste bilgilerini gps, navigasyon bilgilerini hiç birşeyi öğrenemiyorum. Ekran elektrik alıyor ancak görüntü vs hiçbirşey yok teyip harddiskli bilgileri topluyor türkiyede fazla olmadığı için fazla bi bilgiye sahip insan da yok bilen veya bu sorunla daha önceden karşılaşan var ise yardım ederse sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |