Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >406
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oto elektrik problemi.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

oto elektrik problemi.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: oto elektrik problemi.
    Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 Saat 16:58
aracının radyosunu kontrol ettır benım arabada akunun bıtme sebebı teyp cıktı ınsallah haledersın darısı senın basına
Yukarı Dön
Fatih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fatih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:18
evet olabilir tabi..ve aracımda ki cd changer bağımsız olabilir ondanda kuşkulanıyorum.acaba aküyü bitirmiş olabilir mi..
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
Yukarı Dön
elenor Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elenor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 23:15
araçta aküyü şarj etmeme problemi var sanırım şarj dinamosu veya akü şarj devresi sorunlu olabilir.Araba çalışırken akünün bir ucu sökülüp voltmetreyle değerler akü kutup başlarına akım gelip gelmedigi kontrol edilmeli.
206 HDİ 1,4
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:57
geçmiş olsun
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:56
Geçmiş olsun..İnş sorun çabuk hallolur
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:54

mert arkadaşımızında çevresi geniştir bu konuda yardımcı olacaktır Thumbs%20Up

Yukarı Dön
Fatih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fatih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:54
tabiki deran abi olabilir.herkes anlamıyor elektrikten..çok önemli bir konu..heleki 406 için hayati bir konu.:)herseyi elektrikle çalşıyor mubarek arabanın.teşekkür ediyorum.
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
Yukarı Dön
Fatih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fatih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:51
sağol sencer kardeşim.anadolu yakası evet biraz ters düşer bana ama altarnatif bir yer bulamazsak avrupa yakasında ki buluruz diye düşünüyorum yine de gidebiliriz tabi yeter ki hallolsun..teşekkürler.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:51
Benimd eaklıma ilk gelen Alternatör oldu Bdüzü sanayide Eray AKAR adlı üyemizin olduğu bölümde sağlam elektrikçiler var baktırabiliriz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:48
Şarj Dinamosu - Alternatör Kayışı Kontrol Edilmesi Lazım. 2 Ayda Akü Bitermi.

Anadolu Yakasında Elektirikcilerimiz Var.Ama Sana Ters Kalır Karşıyakadasın.
Yukarı Dön
Fatih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Fatih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 22:46
Arkadaşlar.herkese selamlarımı sunarım.benim aracımda elektrik problemim var.ne olduğunu tam bilemiyorum ama bütün aksamların elden geçmesini ve tecrübeli ellerde işlem yapılmasını istiyorum.bu konuda gercektende güvendiğiniz ve önerebileceğiniz adres varmıdır.Cuma günü çalışmıyorum.ve o gün kısmet olursa aracımın sorununu hallettirmek istiyorum.yeni bir akü aldım markalı bir akü 2 ay oldu ve bitti şu an şarza bıraktık.elektrik kaçağı var zannediyorum.ve dün yolda giderken rolanti düşüklüğü sebebiyle aracım birkaç kez stop etti.sorun sorunu açıyor  ve daha büyümeden yaptırmak istiyorum.aracım 406 sv 2.0 99 model.
şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 714 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6165 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1096 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 270 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3580 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49285 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 510 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 327 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 550 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4374 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1794 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1020 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28797 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3715 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26141 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2503 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 237 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English