|
debriyaj seti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2016 Saat 16:10 |
dsg ler daha çok problemli hocam o konuda usta doğru söylemiş bizim şirkette 3 tane jetta var dsg 2015 model ve müdürlerimiz kullanıyor araçları ikisinda daha 40 bine gelmeden şanzuman probelmi yaşadılar düzgün kullanılmasına rağmen serviste garanti kapsamında değişti şimdi yine arada araçta kavrama problemleri yaşanıyor. bence memnunsanız ilerde iyi bir bakım yaptırıp uzun süre kullanabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Qassimow
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevap için teşekkürler
Valla tamircide öyle dedi. "Peki 1-2 sene sonra dsg şanzımanı mı denesem" diye sordum bulaşma dediler. Sorun büyür ise bunu yaptırıp yıllarca kullanacağım. yakıt tasarrufu, konfor, performans açısından memnunum çünkü. |
|
QA
|
|
Qassimow
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevap için teşekkürler
kalkışta gaza çok yuklenmekten olabilir demişlerdi. Bakıma 1200 km kaldı o zaman bir kontrol ettireyim. tabi o zamana kadar tekrar baslamazsa. Şu an hiç bir sorun yok. Ben bu aracı seviyorum yakıtı az çekişi iyi pek ellettirmek istemiyorum açıkçası. |
|
QA
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vites geçişleri falan bu tip şanzumanlarda daha belirgin olduğunu zaten biliyoruz.Ama 308 le iç içe olan biri değilim o yüzden kronik mi değilmi yanlış yönlendirme yapmak istemem.Sıcak soğuk hava değişimleri bile araçlarımızda bazı şeylerin değişiklik göstermesine neden oluyor bilemiyorum araca bakılmadan yorum yapılabilcek bir konu değil ama eğer gerçekten arza varsa bu öyle kendi kendine düzelmez ilerleyen zamanlarda sorun yine ortaya çıkıcaktır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef robotize yarı otomatik araçlar bu tip problemlerle kaşılaşıyor. sorun kavrama danda kaynaklanabilir baskı balatadanda sökülmeden birşey söylemek zor ama kendi kendine baya bir sorun ortadan kalktı diyorsunuz buda ayrı durum eger çok problem yapmıyorsanız bence boşa masraf yapmayın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Qassimow
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar saygılar
Geçen hafta aracımda kalkış sırasında bir titreme oluyordu. 3 farklı yere gösterdim debriyaj setinin değişmesi gerektiğini söylediler.Özellikle biri bu sorunun kronik olduğunu titreme rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanabileceğimi söyledi. çeşitli fiyatlar çıkarttılar. Benim merak ettiğim konu, şu an titreme yok sadece dönüşlerde çok az var.Yani durduğu yerde aracın arızası nasıl son buldu? Özellikle aynı sorunu yaşamış arkadaşlardan yorum bekliyorum. Araç 2012 model 308 1.6 e-hdi 110 hp triptonik. Teşekkürler |
|
QA
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |