![]() |
|
Merhaba :) 206 ariza ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2016 Saat 19:14 |
Hosbulduk soner ..bakalim babamin arkadasi servis ,acele etme herseyini hallet diye solemis babam adamda acele etmiyodur diye dusunuyorum sikinti yasamayalimda gec olsun artik...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin ömer aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler. bendede 2007 206 fever var airbag ışığı benimde yanıyordu direksiyon altındaki soketi gevşemiş yerine oturttum söndü senin airbağ probleminde bu olabilir. senin büyük ihtimal gösterge paneli arızalı galiba hararet problemi aracın soğumta suyu sisteminde hava olabilir. müşürler arızalı olabilir. çok pahalı deil müşürler. 3 gündür ustalar ne iş yapıyorlar anlamadım silindir kapak contasımı değiştiriyorlar. fiyat gerçekten makul bu arada
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Ben de düşünmüyorum en azından harcadığın parayla bildiğin bir arabaya binmiş olursun sıkıntısız..
|
|
![]() |
|
Omer_mydnc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Bakirkoy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben arabayi noterde gordum pek seçme firsatim olmadi ..fiyat galericiye verilen fiyat yaptigim masraf 2 bin bile olsa zarar edicegimi düşünmuyorum hayirlisi bakalim..
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Hayırlı olsun hocam güzel günler de kullanın. Keşke iyice bi kontrol ettirseymiş aracı ama neyse almışsınız artık. Fiyatı uygun almışsınız oradan şanslısınız. :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Hosbulduk teşekkür ederim..babam otocenterda çalisiyor tesadufen gormus fiyati 16.250 olunca experede sadece motora baktirmis almiş..arac diri baya hoş bir goruntusu var ama motor baya sorunlu cikti
Düzenleyen Omer_mydnc - 08 Şubat 2016 Saat 22:44 |
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Oncelikle hoşgeldiniz aracınız hayirli olsun ama suana kadar pek hayrini görememişsiniz umarim en kisa zamanda aracınız yapilir kazasiz belasiz cezasiz keyifli surusler dilerim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Omer_mydnc
Arkadaşlar Bakirkoyden ömer yaş 26
2008 model fever 206 arac sahibi oldum yaklasik 3 hafta önce ama daha 5 km yapmamisimdir arizalardan dolayi :( Motor arizasi 70 km hizdan sonra airbag isigi yakma Hararet gostergesindeki sapmalar Hiz gostergesi sifir konumda Km göstergesi calismiyor.. 3 gundur tamirde Düzenleyen Omer_mydnc - 08 Şubat 2016 Saat 22:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |