|
207 Rc Jant |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2009 Saat 00:41 |
+
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
guncel
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok tesekkurler
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam alırım |
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
obaaa ınsallah en kısa zamanda yolum duser senınde yolun duserse benım ıcın fıyat alırmısın???
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 hafta kadar önce görmüştüm dışarda duruyordu
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizim kemalde vardı ne yaptı bilmiyorum
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet demmekkı aynı yerden bahsedıyorum :D:D:D avcılarda bı mustetrımız var bende oraya mal gotururken hep dıkkatmı cekıyo ne zaman gormustun pekı hatırlıyomusun??
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağ derken shell sefaköyden avcılara giden istikamette kalıyo oranın tam çaprazında |
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tesekkurler yokustan asagı ınınce uzun bı duzluk var oranın en son bınanın alt katından jantcı var orasımı hatta sag caprazında shell benzıncı kalıyo ? dogrumu
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla ben bi yerde gördüm tarif edeyim avcılar yanyoldan sefaköye doğru gelirken eski bi bina var sağda onun alt katındaki jant satan yerde vardı geçerken gözüme çarpmıştı :)
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kusura bakma jant sordum sadece
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu ''Karşılaştırmalar'' Bölümünden ''Araçınız Hakkındaki Tüm Sorular'' Bölümüne Taşınmıştır...
Konulara Doğru Başlıklar Altına Açmaya Özen Gösterelim.
|
|
kann87
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar etrafınızda gordugunuz bıldıgınız 207 rc jant satan bı yer bılıyomusunuz???
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |