|
Direksiyon: Sertleşme mi Kitlenme mi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
3saniye
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2016 Saat 08:13 |
Nasıl anlayabilirim? Ne gibi belirti verir acaba?
|
|
Peugeot 308 1.6 VTİ Automatic 120 hp (2008 Model)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dediğin gibi soguktan yapıyor olma ihtimalide var ama direksiyon pompasından olması lazım.
Soğuktan olup olmadığını calıstırıp 5 dk bekledikten sonra dene anlarsın
|
|
3saniye
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 1 ay önce aracı çalıştırdığımda direksiyon hemen aktifleşmedi. 5 saniye sonra kendiliğinden düzeldi. Bundan 4-5 gün sonra yine aynı şekilde aracı çalıştırdım. 5 metre ilerlememe rağmen direksiyon yine aktifleşmedi. Bu sefer kontağı kapatıp açtım ve düzeldi. Bundan sonra bu sorunu hiç yaşamadım. Buralar da çok soğuk. gündüz -10 -15 dereceleri görüyoruz. Belki bunun da etkisi vardır. Şimdi bu sorun direksiyon hidroliğinden vs. mi kaynaklanır yoksa direksiyon kilidinden mi? Yani direksiyon motoru veya pompası mı aktifleşmedi yoksa direksiyon kilidi mi çözülmedi? Aracım 2008 model peugeot 308 1.6 VTi automatic
Düzenleyen 3saniye - 13 Ocak 2016 Saat 14:45 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |