|
|
206 CC Bagaj kiliti ve birkaç malzeme ihtiyacı ha |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
timo206
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 CC Bagaj kiliti ve birkaç malzeme ihtiyacı haGönderim Zamanı: 12 Ocak 2016 Saat 20:43 |
|
Zaman ayirip cevaplandirdigin icin ayrica teşekkür ederim.
Kopcalardan epeyce var dedigin gibi temin edip bosluklari doldurmam lazm. Hidrolikte skinti yok şükürler olsun ki sizinti akinti yok kurcalatmaya gerek yok ozaman Onceki aracim xs manuel idi . Cc otom. Yeni deneyimim oldugundan epey bilgiye ihtiyac duyacagim.cogunu forumda aratip buluyorum ama pek te benim kadar takintili sorular soran bulamadigim icin konu acma geregi duydum :)) incik boncuk isler ama benm icin cok önemli ki herkez icinde öyledir. |
|
|
"206 CC 1.6 tam otm. 110hp 2002, 133.XXX km "
*************************************************** Dünya iyilere kalsın |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
herry
4. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2016 Saat 17:44 |
|
ardıgınız klipslerin adı, kopça diye geçer parçacılardan temin edebilirsiniz, bizim cc lerde kopça çok kullanılıyor bagajda 20 on kaput ici keçede 10 tane falan var. kapılar ve arka camın icindeki plastik parcalarda kopça ile tutturmadır. 206 cc nin herseyinden anlarım doktoru olduk seneler icinde aklına ne takılırsa sor kardesim
|
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry
4. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2016 Saat 17:41 |
|
[QUOTE=timo206]Merhaba forum,
206 CC lerde bagaj" kumanda ile kitlenip kumanda ile açılır " fonksiyona sahip değilmi? benim aracımda kumanda ile açılmıyor.mecbur anahtar ile açmak zorunda kalıyorum halilen çalışan arabayı stop et :D git bagajı aç tam bir fiyasko. 2.sorum ise tavan hidrolik yağından bahsediliyor.Bunun bakımı nedir nasıldır bilen varmı.tavanımda problem yok ancak temkinli olmakta fayda var.yağ haznesi nerede yada nasıl dolduruluyor? 3.sorum sol arka kelebek camı rayından cıktı. el ile mudehale etmediğim sürece kapanırken takılıyor.araç içindeki döşeme sökülerek yapılabilirmi? Birkaçta parça ihtiyacım var; çıkmada olabilir kaput keçesi ,206 CC dış cam sıyırıcıları sağ ve sol ,Sağ ayna, ve aşağıda ki resimlerde görünen klipslere ve parçalara ihtiyacım var nereden temin edebilirim. şimdiden teşekkürler.yazdıklarım hep keyfi şeyler ama rahatsız ediyor beni .
[QUOTE=timo206] 1. hayırlı olsun, hızlıca cevap verim bidiklerimden, bagaj fabrikasyon olarak oyle yani bir sıkıntı yok, ben cozumu araba binmeden kilidi acarak cozuyorum, yolda giderken kapıları kitlemezsen, avm girisinde ya da bagaj kullanıcagın zaman arabadan inmez ya da arabayı stop etmezsin. 2.tavan hidroligine ulasmak icin bagaj kecesi kaldırıp ulasman lazım, bakım diye birseyi yok, omurluktur bu hidrolikler, eger patlama sızıntı fln olursa mudahale edersin, zaten bagajı perisan eder ya da tavan auto olarak acılmaz anlarsın sorun var. 3. kelebek camı kaldıran bir mekanizma var, onun parcası kırılmısıtr iceride, servis yenisi ile degisime gidiyor. cok guvendigin bir ustaya soktur koltukları o bolgeye ulasın baksın, dikkat etsin plastik parcalarda cok gecme klips var kırmasın nazik olun. tamir etmezsen zaman icinde hic kaldırmaz haberin olsnn. kaput kecesi 206larda aynı, herhangi bir yedekparcacıdan alabilirsin ben almadım 200 tl fiyatı var diye, kecesiz kullanıyorum motor sesi biraz fazla cıkıyor baska bir zararın yok haberin olsun. gel gelelim en zor temin edecegin parcaya, 206cc cam sıyırıcı. bana da lazım istanbul gibi bir yerde cıkmasını bulamadım maalesef bulduklarımda sıkıntılıydı. yurtdısından geliyor. tanesi 160 tl gibi yüksek bir rakama aldım. 1 ayda anca geldi. keyfide olsa severek binilen arabada rahatsız eder, bende gecen fark ettim amerikan parklarımdan biri digerine gore daha az ısık veriyordu hemen siparisi gectim, aksam is donusu degistirecem garajda, araba guzel ugrastır arıza cıkarmadıkca, severek binersiniz insallah hayırlı olsun tekrar. |
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
timo206
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2016 Saat 10:13 |
|
Merhaba forum,
206 CC lerde bagaj" kumanda ile kitlenip kumanda ile açılır " fonksiyona sahip değilmi? benim aracımda kumanda ile açılmıyor.mecbur anahtar ile açmak zorunda kalıyorum halilen çalışan arabayı stop et :D git bagajı aç tam bir fiyasko. 2.sorum ise tavan hidrolik yağından bahsediliyor.Bunun bakımı nedir nasıldır bilen varmı.tavanımda problem yok ancak temkinli olmakta fayda var.yağ haznesi nerede yada nasıl dolduruluyor? 3.sorum sol arka kelebek camı rayından cıktı. el ile mudehale etmediğim sürece kapanırken takılıyor.araç içindeki döşeme sökülerek yapılabilirmi? Birkaçta parça ihtiyacım var; çıkmada olabilir kaput keçesi ,206 CC dış cam sıyırıcıları sağ ve sol ,Sağ ayna, ve aşağıda ki resimlerde görünen klipslere ve parçalara ihtiyacım var nereden temin edebilirim. şimdiden teşekkürler.yazdıklarım hep keyfi şeyler ama rahatsız ediyor beni . ![]() GENLEŞME KAVANOZU VE ORJİNAL HORTUMU HALI DÖŞEMEYİ SABİTLİYEN METAL TIRNAKLARDAN RADYATOR KİTİ DİYE BİR PARÇA VARMIŞ ORJINAL BORU BU KISIMA GİRMİYOR? KAPILARIN İÇ KISMINDA BULUNAN KLİPSLER CAM SIYIRICILARI TUTAN KLİPS FARLARIN ÜZERİNDE BULUNAN YAGMUR SUYU YOLU SANIRIM
|
|
|
"206 CC 1.6 tam otm. 110hp 2002, 133.XXX km "
*************************************************** Dünya iyilere kalsın |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||