![]() |
|
Şanzıman Yağ Kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2016 Saat 11:30 |
para vermedim
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keçe yi ben 5 liraya değiştirtdim işçilikte 50 tl idi
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baski balata degisti o kadar sey yapildi baksaydiya kece ne durumda diye sanayicilerde fazla para almak icin birini yapiyo digerine dokunmuyo
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Sıkıntı keçedenmiş. Değişim oldu bir daha arabanın altından kaçak olmadı inşallah da olmaz.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim nedemek formumuzun amacı bu zaten :) inşaallah problemsiz dönersiniz. kazasız belasız yolculuklar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
İlginiz için teşekkürler. 50 km yol geldim bir sıkıntı olmadı inşallah dönüşte de sıkıntı olmaz.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam aşırı kaçak yoksa sürekli damlama felan problem olmaz ama motor ısındıktan sonra yağ kaçırma artarsa o sıkıntı çıkarabilir. 10 km kullanın durup kontrol edip kaçakta çoğalma varsa riske atmayın derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
İyi günler arkadaşlar, 307 hdi 2004 model aracım var. 2 gün önce arabanın baskı-balata ve volant, debriyaj çatalı değişimi yapıldı. Bu sabah kalktığımda arabanın altında yağ geldiğini gördüm ustaya gittim keçelerden kaçırıyor yarın gel değiştiririz dedi acil bir iş için aracı 100 km kullanmam lazım usta gider gelirsin sıkıntı olmaz dedi ama içim rahat değil ne yapsam bilemedim.
|
|
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |