![]() |
|
206 SU ALIYOR 2006 model |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cihan_ch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2016 Saat 22:13 |
bu işten gerçekten anlayan ve göğsü sökmeden halledebilcek bir usta bilyorsanız anadolu yakasında söyleyin gidelim.
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Er geç o petek sokülecek ve contaları yenilenecek( tabi pateğin kendisi delinmediyse) belki bugün belki yarın buna hazırlıklı ol antfizle alakalı bir durum değildir. Tabi öncesinde sadece su kullanıp sonrasında antfriz kullanıldıysa pas olan yerlerden sistem bir yerinden sızdırabilir.
Düzenleyen ose - 09 Ocak 2016 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagaj stepne su dolu ise altta bir su tahliyesi olması gerek diye biliyorum stepneyi söküp bir bakın derim muhtemelen görünecek biryerlerdedir
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
cihan_ch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Ustadan geliyorum şimdi sorunu söylediğim gibi ustalar bilirsiniz yapıştırdı hemen cevabı petek patlamıştır değiştirmek lazım dedi kestirip attı. Yav dedi bir bak neyse baktı çalıştırdık arabayı bekledik 20 dk kadar bir su akıtma yok bir iki cıvata sıktı bir cıvata taktı 20 tl aldı.Dedim nabacaz bir daha olursa getircen petek takacaz göğsü sökçez falan filan 500 tl dedi.Dedim eyvallah ordan uzaklaştım hemen şimdi takip ediyorum umarım kaçırmaz yine ama istanbul anadolu yakasında adamı gibi bir usta varmı tavsiye etçek nerde olursa ona götürcem yada azm etçem kendim sökçem takçam peteği.Birde su eksilmiş şimdi su koyup takip etçem belki dediğiniz gibi antifiriz oranı azalırda durursa süper olur.
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Sadece su kullanmak araç için çok zararlıdır pas korozyon kireç alır başını götürürür. En makulu yaz kış %50 su %50 antfriz koymaktır. Kullanacağınız su yumuşak yani kireçsiz olmalıdır ya da marketten hazır olandan alınız hiç değilse kireç derdinden kurtulursunuz. Yaşadığınız yere göre karışım oranını değişebilirsiniz. Ama oranı bilmiyosanız kesinlikle yarı yarıya yapın.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
yaramaz kardeş boşa koyma bi elektirikçiye git oradaki cıvataları bi sıktır gevşemiş olabilir. BEnde de yaptı bir ara vidaları sıktırdım baya gevşemiş dedi çocuk. Paspas baya ıslanıyordu o günden beri ıslanmıyor. Vidaları sıkınca olmazsa oringleri değiş yine olmazsa maalesef petek değişecek. ama keser buyuk ihtimal. Bi de aklında bulunsun arabaya ful antifriz koyunca yapıyordu benim araba. Yaza doğru boşaltıp su koyuyordum hiç akmıyordu oradan. Antifrizi çok koyduysan biraz azaltıp su ekle o da etkiler.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
saolun yardımlarınız için çok yararlı oldu yarın bu işi halledeceğim size geri dönüş mutlaka yaparım.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
radyoterdense işe yarayabilir ama oringlerdense işe yaramaz.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
aracınızda daha önce hangi renkse ondan devam etmeli. muhtemelen mavi=yeşil vardı mavi kullandı doğru olanda bu. uyarması garibime gitti antfirizi sahte ucuz olanlardan mıydı yoksa şüphelendim? Sahteler risklidir eski olan sistemin bir yerinden atabiliyor.
|
|
![]() |
|
aldığım kişi kullanmı sağ olsun uyardı ama sormaya fırsatım olmadı yeşil sanırım.
|
|
![]() |
|
Hangi renk antfiriz kullandınız?
|
|
![]() |
|
kesinlikle kullanmayın. İşe yaramaz yarasada geçici çözüm olur. Başka yerleri de tıkarsınız kullanmayın para tuzağından başka birşey değildir.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam kullanmanıza gerek yok öyle bir anda zaten su boşalmaz oradan korkmayın o kadar sadece kontrol edin sık sık yanınızda su bulundurun yeter.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
radyatör tıkayıcı işe yarar mı.....
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
yok hocam yedek su deposunu kontrol edin eksilme varsa ekleyin zaten gittiginiz zaman antifiriz eklenecek tekarardan. bir problem olmaz
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
evet baktım 160 tl ücreti var, peki ben gidene kadar çok uzak bir yerde değil tamirci ama hararet problemi çıkartır mı bir anda..
|
|
![]() |
|
oringle bişe deilde radyatör sıkıntılıysa inşallah deildir. kesinlikle yan sanayi taktırmayın valeo marka taktırın 150 tl gibi bir ücreti var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
kesinlikle kronik, antifiriz koyduktan sonra aldığım adam söyledi olabilir diye ve oldu, umarım radyatörde falan çıkmaz birşey...
|
|
![]() |
|
muallimsamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muallimsamil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön taraftaki sorun kronik galiba, ben de de olmuştu geçen sene. Büyük ihtimal sorun aynı. Sakın ilk etapta (orijinalse) peteği değiştirme. Peteğin girişindeki oring(conta) değişecektir. Geçmiş olsun. Kolay gelsin.
|
|
Kişinin Edebi Aklının Tercümenıdır
|
|
![]() |
|
tamamdır çok teşekkürler takip ettim o bir kaç konuyu, şimdi iyi bir usta bulmak lazım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |