|
Baskı Balata Volant Değişimi Hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2016 Saat 21:24 |
||
çekiş işini hallettik şimdi de başka şeyler var, çekiş sorunu aracı toplarken turbo hortumunu sıkıştırmış o yüzden gitmiyormuş araba.
ama arabayı 1 ay kadar önce stop ederken paldür küldür stop ediyor diye götürmüştüm volant dedi değişmesi lazım dedi, motor kulakları dedi vs.vs hepsi değiştirildi, şimdi yine aynı şekilde stop ederken araba paldür küldür stop ediyor + yeni çıkan bir de şıkırtı var, şıkır şıkır ediyor, ayrıca 10-20 dk sürekli dur kalk yaparsanız gıcırdıyor kalkarken, bildiğiniz somya karyola gibi gıcırtı geliyor, bunlar nedir allah aşkına?
|
|||
stain1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Benimde ay şey başıma geldi
|
|||
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|||
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
adem abi hallederim dediyse o iş kolay. bana turbo hortumu gibi geliyor çekişteki düşüş. sarsıntıda takoz ve kulaklara bakarlar. inşallah masraf çıkmaz.
güzel haberlerinizi bekliyorum. |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
110 luk |
|||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|||
jackalizm58
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
|
||
tabiki her zaman yardımcı olurum kalkışlar sarsıntılıysa baskı ve volanttandır memnuniyetle alır gönderirim aracın 100 luk mu 90 lık mı |
|||
--yiğido--
|
|||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamam hocam benimde araçta kalkışta özellikle isindigi zaman titreme oluyor..önce bi gostereyim sorun tam olarak nedir ona gore size donerim |
|||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|||
jackalizm58
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
|
||
valla isteyene gönderebilirim sachs marka arkadaşlar sivasta sanayide pejo parçası satan bi arkadastan aldım 550 dedi sen onları ver al sana 500 lira nakit para dedim aldım cıktım baskı balata + volant
|
|||
--yiğido--
|
|||
xmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen ya volant ve baskı balata 1000 papelden aşağı değil 500 papele nasıl yaptılar merak ettim
|
|||
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
|||
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hoca 500 liraya baskı balata ve volant ne marka? bir çok yerde 1000 den aşağı değil ikisi?
neyse adam halletti, toplarken turbonun hortumu sıkışmış akünün orada bir yere, şimdi canavar gibi oldu. |
|||
jackalizm58
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
|
||
hocam geçmiş olsun benimde baskı balata volant ve takozlar değişti yani aynı işlemi yapmışız çekişte düşme varsa aracınıza yaylı değil sabit volant takılmıştır ondan dolayı çekişi hissedilir şekilde düşer fakat 2200 çok yüksek bir rakam gibime geldi 500 tl baskı balata ve volanta para verdim sasch marka ve işçilik ve takoza 230 tl verdim... fakat 100 ü çekmeme gitmeme gibi bir durum yok dün pazar tatilimde sivas tokat yaptım gezdim 170 180 çok rahat cıkıyor bi cihaza felan baglattır çok parça söküldüğü için belki bi kabloyu felan takmamıl olabilirler
|
|||
--yiğido--
|
|||
cnrars
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Merhaba,
Aracım 135 binde, Adem abi' yi tanırsın, uzun süredir oraya giderim, her konuda yardımcı olur. Evet volanttan sonra kalkıştaki titreme gitti, debriyaj pamuk gibi oldu, ama stop ederken ve çalıştırırken yine sallanma var ama çok değil, bu arada motor takozları değişti, alt ve üst, Turbo ile mi ilgili bilmiyorum ama öğlen gel hallederiz dedi, muhtemelen basit bir şey, öğlen gideceğim. Ama özellikle 4. vitesten sonra 2000 deviri geçmediği gibi gazı köklesemde 100 ü geçmiyor, tabi yokuş aşağı değilse, hele ki yokuşlarda duruma ve yoluna göre 4-3-2 diye küçültmek zorunda kalıyorum. İnşallah basit bir konudur Düzenleyen cnrars - 28 Aralık 2015 Saat 10:49 |
|||
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aracın kavraması harika olmuştur,hayırlı olsun.
bende erkaya gidiyorum,babam 99 dan beri erkaydan çıkmaz.
ustalık ve ilgi alaka olarak çok memnunum sizde bilirsiniz. sizinle aynı motoru kullanıyoruz. 240 bindeki aracımda düşük devirde çekiş düşüklüğü vardı,ustaya sordum kaputu açıp bakarken turbo hortumunun bağlantı yerinin kırıldığını gördük,sipariş ettik gelene kadar çıkma taktılar. yenisi gelince sanki sıfır arabaya binmişim gibi oldu. hortumdaki hafif kaçak 1500 lü devirlerde çok kayıp sağlıyormuş. 1 senedir öyle kullanıyordum ve km artınca böyle oluyor diyordum ama alakası yokmuş. size de tavsiyem turbo bağlantılarına iyi bir baktırın. motor stopta ve çalıştırma sarsıntıda motor kulaklarından şüpheleniyorum. bende de vardı çok sıkıntı yapıyordu patır kütür sonra büyük masraflı bir bakımdan sonra kesildi 2 senedir hafif bir sarsıntı bile yok(neyi değiştirdiler de tam kesildi bilmiyorum çünkü ön takımı komple yenilemiştim. volantı değiştirmeniz kalkıştaki titremeyi keser. diğer titremelere sarsıntılara çözüm olmaz. sizin km kaçta? bende de turbonun oralarda epey yağ kaçağı var normal diyor servis. bu ara yine masraf çıkartacak benim aslan erkay yolu gözüktü. soğuklar girdiğinden beri sol önden ses geliyor. amartisörleri baharda değiştirdim,direksiyon kutusundan korkuyorum :D hayırlısı olsun. |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Geçmiş olsun.Herşeyden olabilir usta ama bahsettiğin sorun çalışırken ve stop ederken sarsıntı var dediğine göre motor takozlarından kaynaklı tekrar gözden geçirilmeli bence.Bu işlemler titizlikle bilinçli kişiler tarafından yapılmalı en ufak bir gözden kaçırma herşeyi berbat edebiliyor,baskı balata volant yüzünden çok çektim adaptasyonu zor parçalar tecrübeli ustalar yapmalı bu tarz bakımları kesinlikle.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
cnrars
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cevabin icin tesekkur ederim ama gecen 2 gun once 170-180 lere dayandi daha da yok mu diyordu gebzeden geldim ankaraya canavar gibiydi. Bu islerden sonra oldu
|
|||
İbRahiM_qüRcaN
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|
||
Kardşim öncelikle çok geçmiş olsun.Aşağı yukarı aynı masrafları geçen hafta ben yaptım.Benim araba 206 cc.Şanzımanın içinde grup dişlisi denen bir mekanizma var o kırık olabilir.Usta görmemiş olabilir
|
|||
cnrars
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Beyler,
307 1.6 HDI 110 hp aracım var, dün Ankara Erkay'da baskı balata, volant, alt motor takozları, keçeler vs değişti, 2200 lira tuttu bu arada, üst kapaktan bayağı yağ kaçağı vardı, araç kalkarken titriyordu ve stop ederken ve çalıştırırken motor inanılmaz sallanıyor ve paldur küldür sesler geliyordu. Bunların sebebi volant dediler, ve takozlar vs.vs değişti. Şimdi stop ederken yine sallanma var ama eskisi kadar değil, çalıştırırkende sallanma var ama çok değil, ama yine de fazla bence. Diğer konu daha once 3-4 ile çıktığım yokuşu 2 ile çıkıyorum, araçta arıza lambası falan yanmıyor ama çekişi düşmüş gibi, bariz belli. ESP ile ilgisi olduğunu sanmıyorum kapattım çok fark etmedi, kullanılan parçaların tümü orjinal, şanzuman yağı, yağ, antifriz, aklınıza gelen ne varsa değişti. Neden olabilir? |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |