![]() |
|
Arac Kamera kullanan / Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2015 Saat 16:48 |
idare eder hocam bende ilk bu modeli alacaktım sonra vazgeçtim yurt dışından getirttim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar piyasayı kontrol ettim 80tl fıyatıyla su urun gozume takıldı. Tavsıye ettikleriniz ya yurt dısı yada tr de satısı bitmiş. idare eder olarak düşünürsek asağıdakı urun mantıklı geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=-sKUxDHjN48 GreenTech GT-CA11 Araç Kamerası Özellikleri
|
|
![]() |
|
palarec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
ben mini 801 kullanıyorum,çok memnunum. başka bir forumda konusu var,çeşitli kameralar ve geniş anlatımları mevcut.
http://forum.donanimhaber.com/m_74988670/f_//tm.htm#74988670 |
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam parasına kıyın madem alacaksınız megapikseli yüksek kalitede olsun ben aldım aracıma 70 tl mi 100 tl mi neydi gecen sene öndeki aracın plakası doru düzgün okunmuyor bence görerek alın netten getirtmeyin kaldırdım attım 1 hafta kullandım netten aldıgıma pişman oldum
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Valla yurt dısından getirtme işini uğraşamam ama yurt içinden uygun bır model almakta kararlıyım. Biraz araştırma yapınca 50tl ile 300-400tl ye kadar fıyat cıkmakta. Genel olarak gece cekımlerınden memnunıyetsızlıklık fazla, her ne kafar kazanın ne zaman olacağını allah bilsede aksam fazla arac surme ısım olmuyor bu nedenle bu şık benım ıcın sorun olmayacak onun harıcınde çekim kalitesihd olan ekranlı 36gb sd kartı destekleyen bir model yerli olacak sanırım ozellıkler hemen hemen aynı, gerıye marka model güvenirliği kalıyor.
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tedbir bizden takdir Allah tan
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
ebay yada amazondan alabileceğiniz A118c diye bir cihaz var, capasitörlü,bataryası yok yani araçtan direk güç alıyor.gece ve gündüz çekimlerini youtubeden izleyebilirsiniz,bende uzun zamandır araştırma yapıyorum ve bu ürünü almaya karar verdim,harici gps modülüde var gerekliliği tartışılır gps in ama kamera şart geçen sene aralık ayında kaza yaptım kamera olsaydı iş çoktan çözülmüştü, mahkeme mahkeme uğraşıyoruz.Darbe sensörü gibi bazı özellikleri var darbe anında o görüntüyü kayıt edip korumaya alınıyor silinmesin diye,norma sürüş esnasında ise diğer kameralar gibi hafıza dolduktan sonra sıralı şekilde dosya silip yerine kayıt ediyor.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
yok hocam malesef ben yurt dışından getirtmiştim. yurt içinde o fiyata satılan ürünler çok dandik.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Soner hocam bu senın novatek yurtiçinde satılmıyor heralde. Bulamadım ben.
|
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40459&title=novatek-gt300-arac-kamerasi-720p-cekim
gündüz çekimleri gayet tatminkar hocam gece idare eder 23 dolar civarlarında almıştım fiyatına göre gayet iyi bir kamera görütü 720 p ile çekmiştirm 1080 FHD çekim yapabiliyor. benim önerim novatek 66650 fiyat biraz daha pahalı ama görüntü güzel altta videosu https://www.youtube.com/watch?v=n8dlwKedk80
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Arkadaşlar araç kamerası kullanan varmı ? tavsiye edecekleri marka model varmı ? Malumunuz bana göre araç kamerası lüx değil zorunlu, dün haberlerde ızledım geçler yola selfi çekmek için yatmış komyonette üzerlerinden geçmiş, şimdi durum haberlerden izlediğimiz kadarıyladır ancak elemanlar abı arabanın farları yanmıyordu dıyor. Yanı sen asfalta yat sonra far yanmıyordu yoksa kaçardık de. Bir başka olayda ıse aile yolda cocuk arabasıyla gezerken araba geldi çarptı mıllet şöförü dövmeye kalkıyor, Anlayacağınız hiç yoktan yere dert sahıbı olmanın alemı yok neyse parası kıyar takarım.
Hepsiburada da en cok satılan ve yorum alan modellerden bir kaç birşey baktım bu konudakı tecrubeleriz tavsıyeleriz nelerdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |