![]() |
|
Hava kanalına yüzük düştü yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2015 Saat 10:24 |
Arac 206 1,4 xr 2000 model.Maddi değeri 700 tl idi alırken.Altın alyans.Manevi değeri daha yüksek tabiki.Ondan ziyade kafama takıldığı için çıkarabilirsem iyi olur.Bakalım nasip kısmet artık
![]() |
|
![]() |
|
ideall35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şaka tabii ki de... satarken manevi değeri olan bir araba olarak satabilirsin...
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yüzük maddi yada manevi değeri yüksekmi ?
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
senın aracının tıpı nedır 206-307-308 ?
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Keşke oynatmasam alabilirdim evet.Orta konsolu tamamen söktüm hiçbirşey bulamadım.Benim merak ettiğim şu;ön cama üflenen ya da ızgaralara gelen hava sonuçta bir kanaldan geliyor ki öyle olmasa dağılırdı.Bunun şeması gibi birşey lazım bana birleşme noktalarını görebilmem için.Ya da satarken yüzüğün fiyatını da ekleyip satayım diyorum
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Valla usta yüzüğü düşürdüğün yerden oynatmasan alabilirdin belki ön camın bittiği yerde yüzük düşcek bir kanal yok ama nereye düştü kalorifer kazanına kadar gitti anlamadım :) teybin olduğu ön paneli kendinizde rahatlıkla sökebilirsiniz eminseniz orda olduğundan paneli sökün daha rahat bir şekilde anlayabilirsiniz en azından durumu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar.2000 MODEL 1,4 XR aracımın ön camın bittiği yerdeki hava kanalına yüzüğüm düştü.Dışardan bakılınca yolcu aynası tarafında ucu görünüyordu.Ortalara gelmesi için araçla keskin bir manevra yaptım.Yuvarlanıp teybin arkasında bir yerlere düştüğünü duydum.Teybin yanındaki konsola elimle vurunca daha da aşağı yuvarlandı bozuk para gibi sesini duydum.Oto sanayiinde gösterdiğim biri ön konsolun komple sökülmesi gerektiğini yüzüğün muhtemelen kalorifer kazanına düştüğünü söyledi.200 tl de fiyat istedi.Bilen arkadaşlardan ricam sizce yüzük kazana mı düşmüştür ve konsol sökülmeden nasıl alabiliriz.Herkese kazasız belasız bol keyifli günler dileğiyle...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |