![]() |
|
206 1.4 Hdi aracımı satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2015 Saat 21:26 |
Hayırlı satışlar dilerim hocam. Soran olursa yönlendiririm size.
|
|
![]() |
|
aozdemir06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aozdemir06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah teşekkürler, aklımda 508 e-hdi var ama bakalım hayırlısı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar hocam inşalaah istediğiniz aracıda bulursunuz sattıktan sonra
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
aozdemir06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aozdemir06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaslar,
kullanmakta oldugum aracimi satiyorum ilgilenenlere duyurulur. fiyat olarak 19.500 tl araç bakımları zamanında yapılmış olup herhangi bir sorunu yoktur, 4 adet kışlık lastikleri yeni 1 haftalık, akü yeni değişti triger seti ve baskı balata değişimi yapıldı ağır bakımlar yapıldı 1 depo ile şehir içi 1000 Km Şehir Dışı 1100 üstü yol yapar.. rengi kum grisidir. gümüş gri yada normal gri değildir. Km: 162000 takas düşünmüyorum yeni araç alacağımdan satıyorum inşallah 508 e-hdi degisen on camurlukar ve kaput boyali sol arka camurluk sahibindende ilanı mevcut ilan numarası 252762233 532 595 34 07 telefon numaram
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |