![]() |
|
Peugeot 206 cabrio |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2015 Saat 18:17 |
|||
değer hocam pejo bu
|
||||
change
|
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
var kardeşim, 5 senedir severek kullanıyorum, bi kere üzmedi, her zaman yardımcı olurum. |
||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||||
![]() |
||||
megaboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|||
Teşekkür ederim tekrar, evet bakalım araştırma halindeyim tekrar. Abi sende de 206 CC var diye okudum, bi görüşelim. :)
|
||||
![]() |
||||
megaboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|||
45pej206 abi teşekkür ediyorum, valla çok heves etmiştim hatta gözümü kararttım alayım bile dedim o haliyle. Ama dedim kendime yazık ederim vazgeçtim kesin olarak. Aslen Karabük ama işimden dolayı Kastamonu Tosya da yaşıyorum 6 aydır. Saygılar.
Düzenleyen megaboz - 17 Aralık 2015 Saat 17:37 |
||||
![]() |
||||
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
206 cc bende 2 gündür var.Alırken çok tedirgindim.Mevsim kış olmasına rağmen üstü kapalı olmasına rağmen araca bakmayan yok.İyiki almışım.Aracı mini cooperle,audı ile kıyaslayanlar araç konusunda fikire sahip değiller sanırım.Ve arıza olayı hangi arabada yokki ??
|
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
malum, arabanın tavanı olmayınca ister istemez ışıklarda beklerken bütün meraklı gözler üzerinde oluyor ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
AhmetSe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2015 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
|||
range mini felan varken 206 cc ye bakanlar nerde ya :D
Bu arada herkes düz mantık hevesin varsa al demişler kimse alanların halini düşünmemiş pejonun 2011-2012 model araçları bile sürekli kronik sorunlar yaratırken 12-13 yıllık pejo almak kumar oynamak adeta.Ben arkadaşımdan gördüğüm duyduğum sorunları paylaşmak istedim.Alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım pişman olmazlar çok fazla zarar etmeden satarlar.Çünkü satmasıda zor bi araç tutmamış başarısız bir pejo serisi. Bu arada arkadaşımın aracın 500 tl hasar kaydı ve sadece arka tamponunda boya vardı.Çocuğu 7 ay içinde 3-4 bin masraf yaptıgını biliyorum.Ve tentesi nereye götürdüyse yapamadılar otomatiğini Düzenleyen AhmetSe - 17 Aralık 2015 Saat 11:54 |
||||
2014 RCZ EVOLUTION 1.6 THP 156 HP OT. GRİ
![]() 2011 SCİROCCO 1.4 TSİ SPORTLİNE DSG OT. MAVİ ![]() |
||||
![]() |
||||
İbRahiM_qüRcaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|||
Kardeşim acele etme.Kış sezonuna girdik cabrıolar çok denk gelir.Bu arada cabrıoya 25 bin tl bağlayacaksan çok temizini bulmalısın çünkü tavan fiyatları 25-26 tl.Memleket neresi kardeşim
|
||||
![]() |
||||
|||
yani pek hoş olmamış tabi, acele etme bence, zaman var daha çok ilan düşer. zaten 25 bin tlye cıkmışsın, hasar kayıtsız, değisşensiz çok temiz bir cc alırsın o paraya. |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Hayırlı olsun inşallah kardeşim. Kazasız, belasız, cezasız inşallah. Fiyat olarak 25.000 TL ye anlaşmıştık ama... |
||||
![]() |
||||
|||
Yardım ve yorumunuz için teşekkürler. Ancak sadece telefonda bilgi almıştım araçla ilgili. Canım sıkıldı birde 5664 ten sorgulamayı denedim. Ama malesef şoka girdim. Farklı yıllara ait toplam 7 adet kaza ve toplam 10.000 tl ye yakın hasar kaydı var. Ayrıca km düşürülmüş.ne yapacağım konusunda fikrim yok. Büyük ihtimalle vazgeçmeyi düşünüyorum. |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|||
Peugeot cc spoyler arıyorum yardım !!!
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|||
Kardeşim öncelikle hayırlısı olsun forumu ben açmıştım.Ben aldım bugün iyiki almışım yolda 170-180 yapıyorum araç hissetmiyor.Araç parça şase olduğu için ses yapıyor biraz ama o görüntüye değer.Benim aracında tavan hariç boyalı ama bu araçla çarşıya çıktığında kimse aaa bu boyalı demeyecek.Fiyat ne istiyor bu arada ??
|
||||
![]() |
||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|||
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Mail adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
|||
hayırlı olsun kardesim, rc 17 cok şık durur. bel altı boyasız araba bulmak zor, takılma. degiseni olmasın yeter. 143 bin cok degil. benzin olması guzel, lpg den uzak dur cc de, zaten keyif arabası bu bırak da yaksın 50 kuruş. hakkını ver o arabanın. orjinal iyidir. iyi baktır tavana motora, önümüz yaz keyfini sür. |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
selam dostum. cc alıcaksan, iyi arastır, efsane temiz bakılmıs makinalar yok degil, var. kullanıcı adımdan yazılarımı arastır bu foruma 2010 dan beri cok yazdım cizdim, tavan sorunu yasayan cok arkadasın derdini cozdum, hayır duvasını aldım. 206 cc yaz arabasıdır. ışıklarda durursun bi yanda range bi yanda mini cooper herkes sana bakar :) keyif arabasıdır al 2 yaz bin sat, ben aldım satamadım o ayrı, içim el vermedi cunku emegim cok. pejo bir bagımlılık garajımda pamuga sardım saklıyorum cc mi. mesaj atan cok kisi olmus bana kusura bakmayın, foruma uzun zamandır girmiyorum, honda forumlarındayım yaz bası bir de s2000 aldım ama 2 yaza onu satarım 4 kapılı bisi alırım, cc pejomla keyife devam ederim. 20 binliraya hardtop cabrio mu verirler adama ya ? 206 cc candır. cabrio sevdası baska sevdadır. takıldıgın merak ettigin ne varsa sor.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
|||
Benimde aklımda var yaza doğru bakalım bende 206 XT mi satıp almayı düşünüyorum zevkini çıkarıp satariz
|
||||
![]() |
||||
|||
Herkese hayırlı akşamlar, bende 206 CC alacağım 2003 model 1.6. Yeni konu açacaktım ama bu konuyu görünce gerek duymadım. Herkese fikir ve yorumlarından dolayı bende teşekkür etmek istiyorum. Bu bilgiler yeterli oldu. Arkadaşımızın dediği gibi dünya ya bir kere geliyoruz. İçimde ukte kalacağına, alalım keyfimize bakalım. :) Hayırlısıyla yarın geliyor araç. Bende bilgilere göre yorum almak istiyorum bilgili arkadaşlardan.
Peugeot 206 1.6 CC - Siyah renk
143.xxx orijinal km Sadece Benzin Hatasız, değişeni olmadığını söylüyor. Bel altı temizlik boyası var. 17" RC jant var. |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İbRahiM_qüRcaN
|||
Fırtına renk gri.Resim paylaşcamda paylaşma yerini bulamadım.Sorgulatma yaptım km orjinal.Araçta çizik yok.Fiyat 22.500
|
||||
![]() |
||||
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
|||
Renk ne fiyat ne istiyor
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |