|
Trafikte sıkıştırma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2015 Saat 15:39 |
ahahah :D:D ufak gördü pejomu :D bilmiyorki kaputun altında canavar yatıyor :D
|
|
Ele-Elo
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
pejoyu ezik görmek demeyelimde 206 yı biraz küçük görüyorlar :))
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam yol tek şerit yani gidiş yolu 2 parça değil. İnsanlar sola yanaşıyor insaflı davranıp ama ben yapmak zorunda değilim.Zorla geldi yanıma sıkıştı. 2. Olarak sağlamak diye birşey yok trafikte önündekini sollarsın.Sol şeritteki eğer sıkışacaksada yol verirsin çünkü sol şerit önceliklidir.Yolu görseniz anlarsınız ne dediğimi söylemeden de edemeyeceğim bu Ada'm pejoyu ezik gördüğü için yaptı muhtemelen bunu altımda Mercedes olsa bırak yanıma geçmeyi takip mesafesini korurdu Düzenleyen vpro - 22 Kasım 2015 Saat 11:34 |
|
Ele-Elo
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
beni sıkıştırmaya çalıştı bende inat önüne kırdım
Bunu hatayı hepimiz yapıyoruz. Önündeki araç durmuşsa yan yolun hakkı bize geçmiyor. Yan şerit müsaitse geçersin değilse önünde duranın ya arkasında durursun ya vurursun yada senin yaptığın gibi gelenin önüne atlarsın seçenek çok :) Ayağını gazdan alsa geçersin belkide ama yapmak zorundada değil yolunda gidiyor. Sinyal vermeyerek zaten kazaya davetiye çıkartmışsın. Sabaha kadar ceza yazarım polisim muhabbeti zaten boş. Sadece kendimizi değil karşıdaki şoförün durumunu iyi analiz etmemiz gerek. Adam zaten sen önüne atlama diye gazı köklemiş (kendi yolunda) gerek yok ÖNÜNE ATLAMAya
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
görmeden bişey söyleyemeyiz ki, sonuçta ne olursa olsun arkadan gelen araba haksız bile olsa önüne kırmak ölümle bile sonuçlanabilecek kazaya neden olabilir.
|
|
vpro
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bende okula gidip geliyorum her gun ya valla bıktım sadece karsı tarafın acelesi var tüm öncelik onda biz malız 3 gün sonra varsakta olur gibi kullanıyor herkes normalde trafik kurallarına çok çok dikkat ederim ama bu gibi hayvanlar çileden çıkarıyor artık Adamın azcık forsu var oda polis olmak ondada adaleti sağlayacagına gelip halkı tehdit ediyor ya nasıl bir ülke olduk anlamadım gitti vallahi yazıklar olsun
|
|
Ele-Elo
|
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Trafikte her zaman karşı taraf haklıdır
İşim gereği hergün araç kullanırım,ve istisnasız hergün biri takılır İzmir'de eskiden bu kadar dengesiz yoktu çok relax araba kullanırdık, şimdi Ayetel kürsi okumadan binmiyoruz
Düzenleyen Mesut48 - 21 Kasım 2015 Saat 11:18 |
|
__B0DRUMLU__
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Olur paşam diyeceksin işe bak
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
vpro
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bide bana diyorki frene bassana böyle birşey olabilir mi ya adam arkamdan geliyor ama ben frene basacagım :S
|
|
Ele-Elo
|
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen katılıyorum |
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
simdi o adamin yaptigi hic dogru bise deil polis olabilirsin tehdit etmesi kabullenilecek gibi deil göre göre bilerek sıkıştırmış sizi o yolu bilirim caze ancak arkadan yazdırır oda bir tane olur sabaha kadar ceza zor zaten hiç bir trafikcide yazamaz yoksa kendini suclu duruma gecer. Boyle olaylar nedeniyle arac kamerasi aldim. Cok kafaniza takmayin
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
vpro
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam uzasın diye sen haklısın tamam dedim gitti ::D:D:D
|
|
Ele-Elo
|
|
seamad
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haklı veya haksız aramayın trafikte kimseye takılmayın, her türlüsü var eyvallah deyip geçmek lazım bence.
|
|
vpro
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi günler
Bu gün Mit lojmanlarının yanından Demetevler parkına doğru gidiyordum (yol baya dar 2 şerit normalde ama 1.5 gibi)Dar olan yolda önümdeki servis önceden sinyal vermişti sola dönmek için sonra yolda durdu .Arkamdan gelen araçta bunu göre göre dahada hızlandı beni sıkıştırmaya çalıştı bende inat önüne kırdım (sinyal vermeden)buda hafif kaldırıma sürtmüş arkamdan geldi camı tıklattı sivil ama polis kimliği gibi birşey gösterdi ve beni sana sabaha kadar ceza yazdırırım diye tehdit etti.Biraz tartıştık sonra gitti
Sizce kim haklı kim haksız
Düzenleyen vpro - 20 Kasım 2015 Saat 21:47 |
|
Ele-Elo
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |