![]() |
|
206 İç tavan lambası sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2015 Saat 15:07 |
Teşekkürler o şekilde denecim sökmeyi ozaman,anten bağlantıları tepe lambasını sökünce çıkıyor ortaya o kısımda dediğiniz gibi ama ben tepe lambasını daha önce sökmedim bende ses yapan kısım çerçevesi komple sökmem lazım sağolsun yardımcı olduğunuz için peugeotta çoğu parça çek çıkar zaten buda öyle zannedersem.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düz ince tornavida ile kenarlarından çok zorlamadan çıkıyor bildiğim kadarıyla. Hatta antene ulaşmak için tepe lambası sökülüp öyle ulaşılıyor.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yardımcı olabilcek yokmu acaba bu konuda bana ?
|
|
|
![]() |
|
Eyvallah usta lambayı nasıl söküyoruz daha önce işim olmadı ters bir şey yapıp kırmak istemem tarif edebilirmisin sana zahmet.Çok rahatsız ediyor bende silikon veya çift taraflı bant düşünüyordum.
|
|
|
![]() |
|
yasin26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Aynı sorun bendede vardı lambayı söküp yanlarına dışardan belli olmayacak şekilde fitil koydum sorun düzeldi
|
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar aracımda titreşimden kaynaklanan bazı sesler var bununda sebebi tavan lambası araç soğukken rolantide ve hafif bozuk yollarda ses yapıyor gerçekten rahatsız etti nasıl halledebilirim bunu ayrıca 206 da tavan lambası sökümü nasıl yapılıyor net bilmiyorum zarar vermek istemem tarif eden olursa sevinirim.Teşekkürler...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |