Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyarı sesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

uyarı sesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b-m-k Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı b-m-k Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uyarı sesi
    Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2015 Saat 22:46
Fransızca otomatik şanzuman sorunu demekmiş uyarı. Bu hafta da başka usta gittim valf mi ne varmış onlar değişecek dedi bide elektikle ilgili bişey dedi 700 lira verdim. Tam güzel derken daha cihanbeyli gecerken arıza verdi. Verdiğim paralara yanmıyorum da hala bir çözüm bulamadım ya ona yanıyorum. Tekrar götürdüm aynı ustaya mümkün değil diyor araba 150 km de arıza veriyor.
M-R-V
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantı

Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2015 Saat 02:05
Öncelikle uyarının ne olduğunu belirlemek lazım ki sonra çözüme gidebilelim.Onun dışında servis sıkıntısı hepimizde var tanıdık olmayınca böyle durumlarla karşılaşmak kaçınılmaz malesef.Sırf bu yüzden kendi aracımın tamircisi oldum diyebilirim çünkü ağız kokusu çekmek çok kötü bir durum.Servise altından kalkamayacağım bir durum olmadan gitmiyorum artık çünkü ne zaman bir arza çıksın servise gideyim sanki herşey birbirini tetikliyor bir hafta sanayiden çıkamıyorum.Geçmiş olsun diyorum umarım halden anlayan biri çıkarda sorununuzu çözer.

Düzenleyen samet206 - 08 Kasım 2015 Saat 02:06
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
b-m-k Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı b-m-k Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2015 Saat 01:59
Tskler ilk işim oraya gitmek olacak. Birde orayı denerim yeter ki içim rahat etsin durup durup bi sorun cikmasin
M-R-V
Yukarı Dön
blntctn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blntctn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 10:22
Orjinalini yazan: aslanaft aslanaft Yazdı:

Elektrik arızası mı var mekanik arıza mı ekranda ne yazıyor konya da usta çok ama iyi usta ya denk gelmek çok zor hele birde konyalı değilde kimseyi tanimiyorsan daha zor allah hepimizi iyilerle karsilastirsin

aynen öyle benide forumdan bi arkadaş yönlendirmişti efe pejoya en azından gittiğim zaman fiyatlar çok uçuk değil bide yedek parçada orjinal olup olmadığını diyerek takıyorlar
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI
Yukarı Dön
aslanaft Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aslanaft Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 09:37
Elektrik arızası mı var mekanik arıza mı ekranda ne yazıyor konya da usta çok ama iyi usta ya denk gelmek çok zor hele birde konyalı değilde kimseyi tanimiyorsan daha zor allah hepimizi iyilerle karsilastirsin
Yukarı Dön
b-m-k Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı b-m-k Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 08:44
Tskler de ben artık her hafta baska bi ses duymaktan sıkıldm. Karatay sanayiye gitmemistim. Birde o tarafa bakayım.
M-R-V
Yukarı Dön
blntctn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı blntctn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 06:06
hocam uyarı sesi dediğin nasıl bişi bilmem ama şunu söyliyim bende Konyadaym we fazla anladığım yok araçtan ama bir farklılık oldumu bi sorun war diye götürüyorum ustaya fiyat konusunda birşey diyemem ama işçilik olarak iyi işleri wardır. Konya Karatay sanayide Efe Pejo war ben daima ona giderim parça da orjinal kullanmaya çalışır, ama aracın bakımlarını kendim malzemeyi alıp başka bi yerde yaptırırım bakım olayı biraz onlarda pahalı ve yan sanayi ürünler kullanıyorlar. 
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI
Yukarı Dön
b-m-k Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı b-m-k Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 00:08
arkadaşlar merhaba. geçen hafta aracım şanzuman sorunu yaşadı 3bin tl gibi masraf çıktı. Sözde yeni yapıldı ama bu kez aracı sürerken bugün uyarı sesi geldi. Normalde arabamı hafta sonları memleketime gitmek için kullanıyorum 350 km yol yapıyorum ve yolda kalma ihtimalimden korkuyorum. hayır ne zaman bi ustaya gitsem sadece bir sürü masraf yapıyorum. Arabamı çok seviyorum benim bi arabanın neresinde ne sorunu olduğunu anlamam için ne yapmam lazm yani bayan olarak kime göstereceğim ki tüm eksiklerini dürüstçe yapsınlar yardımcı olursanız çok sevinirim
M-R-V
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon UZUN FAR KISA FAR SORUNU UZUN FARA HİÇ GEÇMİYOR. son mesaja git 147 0 tecilla
konu icon Fan beyni nerede son mesaja git 5771 5 FERZETE34
konu icon Hızlanma Problemi son mesaja git 6749 1 Evo301
konu icon Peugeot 206 1.4 xr 2000 model arabam var son mesaja git 1807 0 Muhammet Safa07
konu icon BENZİN VE ATEŞLEME ROLESİ son mesaja git 1955 2 Emirhno6
konu icon 1.4 dizel rolanti de klima devrete girip cikma son mesaja git 277 0 heavyburak26
konu icon Bagaj açılmıyor son mesaja git 2645 0 206cc57
konu icon Rifter Gt 2025 tavan lambası son mesaja git 2269 0 Fero13
konu icon 208/207/301 arasinda kaldim son mesaja git 13622 1 aliysnm
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 3504 2 Oğuzhan207
konu icon ENG man system faulty - Hatası (Resimli) son mesaja git 22164 17 Oğuzhan207
konu icon 206 GTI ATEŞLEME PROBLEMİ son mesaja git 3184 0 Emirhno6
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 5538 3 Yunus58
konu icon Pegouet 306 1.8 XR 16 v 1998 son mesaja git 3061 0 Yunus58
konu icon 1.8 XR Usta son mesaja git 9777 1 Yunus58
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 17742 2 SerkanPinar
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 13837 5 407aziz
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 4884 2 Ayhan1126
konu icon 306 rolanti problemi son mesaja git 2992 10 yasarseri
konu icon 206 ya kaput amortisörü nasıl yapılır son mesaja git 25338 6 anaykh
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 KASıM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
heavyburak26 1
Sarı37 1
Emirhno6 1
Muhammet Safa07 1
Evo301 1
FERZETE34 1
tecilla 1
Fero13 1
206cc57 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English