|
|
uyarı sesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
b-m-k
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: uyarı sesiGönderim Zamanı: 19 Kasım 2015 Saat 22:46 |
|
Fransızca otomatik şanzuman sorunu demekmiş uyarı. Bu hafta da başka usta gittim valf mi ne varmış onlar değişecek dedi bide elektikle ilgili bişey dedi 700 lira verdim. Tam güzel derken daha cihanbeyli gecerken arıza verdi. Verdiğim paralara yanmıyorum da hala bir çözüm bulamadım ya ona yanıyorum. Tekrar götürdüm aynı ustaya mümkün değil diyor araba 150 km de arıza veriyor.
|
|
|
M-R-V
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2015 Saat 02:05 |
|
Öncelikle uyarının ne olduğunu belirlemek lazım ki sonra çözüme gidebilelim.Onun dışında servis sıkıntısı hepimizde var tanıdık olmayınca böyle durumlarla karşılaşmak kaçınılmaz malesef.Sırf bu yüzden kendi aracımın tamircisi oldum diyebilirim çünkü ağız kokusu çekmek çok kötü bir durum.Servise altından kalkamayacağım bir durum olmadan gitmiyorum artık çünkü ne zaman bir arza çıksın servise gideyim sanki herşey birbirini tetikliyor bir hafta sanayiden çıkamıyorum.Geçmiş olsun diyorum umarım halden anlayan biri çıkarda sorununuzu çözer.
Düzenleyen samet206 - 08 Kasım 2015 Saat 02:06 |
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
b-m-k
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2015 Saat 01:59 |
|
Tskler ilk işim oraya gitmek olacak. Birde orayı denerim yeter ki içim rahat etsin durup durup bi sorun cikmasin
|
|
|
M-R-V
|
|
![]() |
|
blntctn
2. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 10:22 |
aynen öyle benide forumdan bi arkadaş yönlendirmişti efe pejoya en azından gittiğim zaman fiyatlar çok uçuk değil bide yedek parçada orjinal olup olmadığını diyerek takıyorlar
|
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
aslanaft
1. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 09:37 |
|
Elektrik arızası mı var mekanik arıza mı ekranda ne yazıyor konya da usta çok ama iyi usta ya denk gelmek çok zor hele birde konyalı değilde kimseyi tanimiyorsan daha zor allah hepimizi iyilerle karsilastirsin
|
|
![]() |
|
b-m-k
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 08:44 |
|
Tskler de ben artık her hafta baska bi ses duymaktan sıkıldm. Karatay sanayiye gitmemistim. Birde o tarafa bakayım.
|
|
|
M-R-V
|
|
![]() |
|
blntctn
2. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 06:06 |
|
hocam uyarı sesi dediğin nasıl bişi bilmem ama şunu söyliyim bende Konyadaym we fazla anladığım yok araçtan ama bir farklılık oldumu bi sorun war diye götürüyorum ustaya fiyat konusunda birşey diyemem ama işçilik olarak iyi işleri wardır. Konya Karatay sanayide Efe Pejo war ben daima ona giderim parça da orjinal kullanmaya çalışır, ama aracın bakımlarını kendim malzemeyi alıp başka bi yerde yaptırırım bakım olayı biraz onlarda pahalı ve yan sanayi ürünler kullanıyorlar.
|
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
b-m-k
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2015 Saat 00:08 |
|
arkadaşlar merhaba. geçen hafta aracım şanzuman sorunu yaşadı 3bin tl gibi masraf çıktı. Sözde yeni yapıldı ama bu kez aracı sürerken bugün uyarı sesi geldi. Normalde arabamı hafta sonları memleketime gitmek için kullanıyorum 350 km yol yapıyorum ve yolda kalma ihtimalimden korkuyorum. hayır ne zaman bi ustaya gitsem sadece bir sürü masraf yapıyorum. Arabamı çok seviyorum benim bi arabanın neresinde ne sorunu olduğunu anlamam için ne yapmam lazm yani bayan olarak kime göstereceğim ki tüm eksiklerini dürüstçe yapsınlar yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
|
M-R-V
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||