|
308 düşük güç hak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2015 Saat 11:52 |
cnrars dikkatimi çeken senin yaın 101 mi birde telefon numaran yok ilanda 32.000 tl uygun bir fiyat satamıyorsan ben satıvereyım aracını
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Baskı Balata üstten kavrayınca beygir mi düşüyormuş . Usta ya denk getiririm diye öyle bir sallamış ki ya ben gram anlamıyorum.Kavramıyorsa ki beygir zaten kaybeder motor tekere güç vermez bunuda usta olmaya gerek yok siz anlarsınız.Uzman arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olurlar.Usta yerine servisin ya da bu alanda isim yapmış kurallı firmaların yolunu tutmak gerekiyor teknik detaylı bilgi almak için.
Düzenleyen vpro - 03 Ekim 2015 Saat 14:08 |
|
Ele-Elo
|
|
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Arkadaşlar selamlar,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tertemiz-full-110hp-peugeot-308-233638817/detay/ ilanda da var, aracımı satmaya karar verdim, bugün bir arkadaş ile anlaştık, motor mekanik kaporta boya için 2 yere teste gittik, kaporta da bildiğim gibi 1 parça değişen vardı, onun dışında boya vs yok, ama motor için bir yere gittik, ustanın teki motor şık şık ses geldiğini, içinde zincir gibi bir şey olduğunu, eksantirik midir nedir, bilmiyorum, onun değişmesi gerektiğini o şıkırtının oradan geldiğini söyledi, başka yere yere gittik, o da baskı balatanın üstten kavradığını değişse iyi olur dedi, araç 110 hp ama 88 hp çıkıyor dedi bu da baskı balata üstten kavradığı için dedi, O şıkırtının da volanttan geldiğini söyledi, bende aracımın 34500 den 32 bine indirdim, çok mu yapmışım fikir verin :/
Bu arada o alacak kişi de "usta hepsini 2500 bine yaparım" dediği için vazgeçti.
Düzenleyen cnrars - 03 Ekim 2015 Saat 12:52 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |