|
Hoparlör için uygun kablo |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2015 Saat 13:58 |
Sağolun arkadaşlar teşekkürler.Arka kapılardan ön panele mesafe uzak kablonunda biraz ince tipte olması yüzünden konuyu açtım.Bende sorun olmaz düşüncesiyle almıştım zaten sizde sorun olmaz diyorsanız tamamdır bahsi geçen kabloyu bu işte kullanıcam...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
oguz41
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle o kablo fazla bile gelir samet bey. Kolay gelsin .
|
|
Peugeot 307 2004
1.6 110 hp Premium Pack. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam 30 40 w icin o kadar kabloya ihtiyac yok. Kablo kalinligindan ziyade iletkenlik onemli. Iletkenlik de bakir orani ile artar.
Yuksek bakir degeri olan kablo almanizi tavsiye ederim ama yibeliyorum 2x0.75 cok rahat yeter size |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba 206 nın arka kapılarına 13 cm hoparlörler için kablo çekicem.Elimde 6 metre kadar 10awg audıo kablo vardı ama dış ızalasyonu pek memnun etmedi lastik gibi çekince uzayan cinsten.Bende gidip resimdeki kablodan aldım ancak adama kaliteyi sorduğumda bunlar iki kalite diğeri kalmadı bu onun bir altı ama aynı işi görür diğerinden biraz daha incedir dedi baktım inceledim beni kurtarcak cinsten aldım sonra 10awg kablo ile karşılaştırdım ondan biraz ince kalıyor içime kurt düştü sıkıntı olurmu nedersiniz arkadaşlar 13 cm hoparlör için kurtarırmı kablo 10awg den birazcık ince kalıyor fazlada bir fark yok aralarında.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |