|
206 teyp aux cıkısı varmı ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 Saat 09:32 |
|
Üstat onu bende denedim ama ses cok kaliteli olmuyor gibi pek beğenmedim aux ses kalitesi nasıl oluyor daha iyide yapmayı düşünüyorum
|
||
Ele-Elo
|
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam internete araştır kaset adaptöru diye birşey var 15 tl kaset gözüne takıyorsun içinden çıkan kabloyu ister telefonuna tak ister mp3 player e. Benim ki de 2002 kaset çalarlı bir yıldır kullanıyorum memnunum |
||
vpro
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Üstat bunu nasıl yaptığını anlatan bir yer varmı yoksa kendiniz mi yaptınız 😬 benimkide kasetçalar aux olsa süper olur 2002 orjinal kasetçalar teyp |
||
Ele-Elo
|
||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bana bunu CD calarli teybe gore uyduracak biri lazim eyüp,bayrampaşa civarinda. Teybin CD çaları bozuk, telefonun kulakligina bağlayıp calsam diyorum |
||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||
leader_devil
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leader_devil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
bende 2004 206 var kaset calarlı ben entegre uzerinden hallettim işimi telefon kulakjlıgına takıyorum dinliyorum
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rd3 teyplerde direk aux cikisi yok.
1. Yol Teybin ici acilip entegreden cd ses cikislarina kablo baglayip harici bir aux yapmak. Bu detayli bir calisma ve el becerisi istiyor. Teybin entegresini bozabilirsiniz. Bu halde cd calarken yaptiginiz auxa cihaz taktiginizda onun sesi geliyor. 1 2tl lik maaliyeti var 2. Yol Cd changee girisine takilan piyasada audiochanger olarak gecen aparatlar. 150 ila 300tl arasinda satiliyor. Aux usb ve sdkart girisi var. Cdchanger ozelligi aktif olunca calisiyor. |
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bildiğim kadarıyla bir aparatı var onu alıp teybin uyumlu girişine bağlantısını yapıp torpidoya atıyosunuz sonrada o aparat üzerinden Usb-Aux bağlantısı yaparak orjinal teybi bu anlamda kullanabiliyorsunuz.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
ziya alp
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2005 206 aux cıkısı varmı teybınde cd lı teybı
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |