![]() |
|
arabanın plastk parçaları güzel parladı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2015 Saat 21:58 |
|
würth pas spreyi kullanıyorum biraz sıkıyorum sonra kuru bezle siliyorum motor aksamını bir süre idare ediyor
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarp dediğim ürünü buradan aldım, güvenilirdir. Ayrıca petrollerde ve yapı marketlerde de bulunabiliyor. Eldiven kullanmak lazım biraz bulaşık bir ürün çünkü:) yıkamadan sonra lastikleri ve tampondaki plastik parçaları parlatmak için kullanıyorum..
http://www.sanalpazar.com/Sarp-Protectant-Deri-vinil-Koruyucu-Lastik-Parlatici__isp29997915 Diğer arkadaş ne şekilde kullandı bilmiyorum ama öyle bir sıkıntı olmuştu.. |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben ön göğüsü parlatmak için kullanılan spreyi kullanıyorum çok güzel yapıyor o da
|
||
![]() |
||
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
lastiğede sürdüm hocam hiç bi leke ile karşılaşmadım. ayrıca suyu görünce çıkıyor yani o kişinin kullandığı ürün sorunlu olabilir :) sarp nedir
|
||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Elinize sağlık Lastiklere sürünce iz yapabiliyormuş geçen birisi lekeleri çıkarmak işin çok uğraşmıştı. Ben sarp kullanıyorum.
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
Pas spreyi derken hocam |
||
2008 wv golf 1.6 midline
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güle güle kullanın.. bende pas spreyini kullanıyorum fazla abartmadan kuru bezle siliyorum motor içerisi temiz oluyor toz tutmuyor kolay kolay
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
bu fotoğraf 4 saat sora çekildi arabayı kullandıkdan sonra yani toz gelmedi daha
|
||
2008 wv golf 1.6 midline
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
|
merhabalar çoğu kişi arıyordu arabanın motor kısmındaki plastik aksamlar nasıl parlar diye çok şey denedim renk soluyordu hemen ama dün arap sabunu deneyim diye aldım bu gün denedim ve cillop gibi oldu 4 saat oldu toz dahi tutmadı tavsiye ederim. uygulaması direk kutudan süngerle ıslatmadan. öncesinde nemli bezle plastik aksamları silin. resimleri atıyorum
||
2008 wv golf 1.6 midline
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |