![]() |
|
206 replika jant ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 20:09 |
1.6 motor aracı çok yormaz ama konforun gider.Replika jant adı üstünde çakma yan sanayi ne derseniz deyin.Orjinal janttan daha ağır ve daha dayanıksız olur ama 15 replika pek sorun çıkartmaz lastık yanağı geniş olucağından ama 17 replikaya ne kadar güvenebilirsiniz bilemem.Sonuç olarak replika jant kullanıp aman aldığımada pişman oldum dıyenı pek gormedım kullanan kullanıyor jant işte.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamun aleyküm Hayırlı Ramazanlar
2001 model 206 xt aracım var geçen sene aldım yavaş yavaş toplamaya başlıyorum durumları anca düzeltebildim. Motor performansı %85 çıktı. Alttakım yürüyen hepsi benden önce elden geçmiş o konularda sıkıntım yok şimdilik. Boya olarak sıkıntılıydı araç komple boyattım şimdi jant ve ses sistemini biraz güçlendireyim diyorum. Sizlerden fikir almak istiyorum. Soru 1) Jant olarak 15" replika jant düşünüyorum. Replika jantın ne gibi eksisi olur. Yada tavsiye edermisiniz. Görüntü olarak Rc ve sirocco alasım var. Soru 2) Eğer replika alma derseniz 17 RC alsam aracı çok aşırı yorar mı? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |