|
307 5'li cd çalar |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
medcezir2008
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2015 Konum: batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı medcezir2008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 Saat 02:59 |
|
şahsen bende var double din navigasyon taktırdım... ma suan çalışıyormu bilmem.. istersen yollarım sana ... fiyat ne bilmıyorum acıkcası...
|
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gökhan'a katılıyorum... Benim çalışır vaziyette ama ben bile artık sıkıldım... Aldım rahat ettim... Onur'a tekrar teşekkürler... ;) Cd yaz tak bir de nasıl oluyorsa çabuk çiziliyor... yeni parçalar için tekrar yaz çiz.... audio system işini görecektir. 9 klasör x 99 şarkı.... hatta denemedim ama 99 şarkıdan fazla varsa dosyada, 99 dan sonra 01,02,03... diye sıradan tekrar çalışıyor... Bu durumda 16GB ile sınırlı diye biliriz...
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cd changer ile uğraşıcağına audio changer gibi usb ve sd kartla kullan derim cd ile uğraşma
|
||
okann
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sorunsuz uygun fiyatlı cd çalarınız varsa talibim :)
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |