![]() |
|
peugot 206 206+ takmatik perde |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
etas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2015 Konum: K.Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2015 Saat 16:02 |
Tarafımdan satın alınmıştı.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cam filmim olmasa alırdım.
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
güncel
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
selamsız1976 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2015 Konum: istanbul ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selamsız1976
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşım ismim tuncay bendede 206+comfort var ona almak istiyorum perdeleri istanbul ataşehir tarafında oturuyorum nasıl alabiliriz yada bana bir çağrı atarsan 5317702059 ben ararım
|
|
selamsız...
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
206+ hdi
|
|
![]() |
|
yetkili servisten satın alınmıs peugeot 206 ve 206+ için araca özel takmatik
perde, sag sol cam ve arka cam için 3 adet perde saklama cantası ve
klipsleri. cercevesinde ufak tüylenmeler harici bir kusuru yoktur.
talep ettigim fiyat 50 tl ( yetkili servis fiyatı 160 tl Düzenleyen spearo - 01 Temmuz 2015 Saat 14:11 |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |