|
1 Takım comp aldım nereye takayım? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
chakra
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2015 Saat 15:36 |
birkaç yerde okuduğuma göre orjinal teypen kapıya giden kabloları kullanmamda bi sakınca yokmuş galiba hem ileride amfiyi iptal ettiğimde teybin arkasından tekrar teybe bağlayıp ses alabilirim
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim usta aklımda kalanları yazıyorum işte tizleri ya ön cama doğru konsola sağlı sollu köşelere monte ediceksiniz tizler dışta kalıcak.Yada tizleri kapaklarından ayırıp ayna kısmına içeriye bir şekilde uydurucaksınız ki uyar büyük ihtimalle.Onun dışında ön kapılardaki hoparlörler soketli daha önce bir işlem yapılmadıysa ona göre ayarlamak gerekiyor kabloları vs.Tizlerin falan hattı olması lazım soketın kablolarının arasında.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
chakra
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yorum için teşekkür ederim benim gönlümde kapılardan yana ama bugun aynanın ordaki kapağı söktüm orjinal tiz çok küçük sığmaz gibi geldi companantin tizi . sonra yağmur başladı bakamadım pek fazla
|
|
chakra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kabloyu naptınız kapının içine gidenleri orjinalleri mi kullandınız ?
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben jbl 608 c almıştım ön kapılara 2 sene oluyor orjinal tizin yerine koydum ve hiç bir sııntıda görmedim sadece tizin kutusunu kullanmadım direk kendisini monte ettim crossoverda kapının içine monteli
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal panzidotu kesip takarsan sarkma yapıyor panzidot söyliyim, hemde bızım panzidotlar kapağı açınca havaya kalkıyor ya bütün çirkin görüntü meydanda olucak.Ya ses sistemleri için üretilmiş panzidotlardan alıp takın yada kapılara takın bence en temizi kapılara takmak.16 cm se uayar yıne derınlık nasıl olur bılmem ama.Açıp bakmak lazım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
chakra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar dün bir takım compt. aldım 16cm önler için . araçta jbl amfi ve jbl kutubass var
ön kapılar için almıştım ama tizler orjinal tiz yerleri için büyük geldi gözüme acaba hiç kapıları açmakla uğraşmasam direkt pandizot u kesip oraya mı taksam ? sizce nasıl yapmalıyım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |