![]() |
|
2006 model 307 ye hiz sabitleyici takilabiliyormu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akgull ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2015 Saat 12:03 |
Tsk sag ol
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 model ustu puglara takiliyor diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Erzurum da serviste taktırdım..Kayseri peugeot servise sorun bakalım ne diyorlar..kol da dahil 220 tl ye yaptırmıştım 1 yıl oldu...Serviste yaptırırsanız daha iyi olur bence..
|
|
![]() |
|
akgull ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayseriden onereceginiz bir yer varmi
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Benim araca taktırdım çok ta güzel oldu..Yakıtta fark etti ..Ben serviste yaptırmıştım 1 yıl oldu çok memnunum..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kayseriyi bilmiyorum ama ankaraya yolunuz dusrese 15dk da hallederiz.
|
|
![]() |
|
2006 model 307 premium var cok memnunum ama hiz dabitleyicisi yok takila biliyormu kayserideyim yapan varmi acaba yardimci olabilirmisiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |