|
Ön Farlar 206+ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Muhasebeci
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhasebeci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2015 Saat 08:32 |
Bende maalesef düzgün takılabileceğinden endişeliyim. Bu iş için etrafta çok insana sordum her kafadan başka ses çıkıyor kararsız kaldım o yüzden.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben 5 yıldır kullanıyorum daha göremedim. Far karartma kolay nesinden korkuyorsunuz ki ? önemli olan far camını çıkartıp geri düzgün takabilmek.
|
|
Muhasebeci
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhasebeci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar Merhaba,
Aracımın ön farlarının içini karartmak istiyorum ama doğru yapılmazsa farların ziyan olacağından endişeliyim. O yüzden yan sanayi içi siyah Angel far almayı düşünüyorum sıfır ama 206+ olarak aradığımda bulamıyorum 207 307 modelleri için mevcutlar sadece . 207 307 farlarını alsam 206+ a uyarmı? Takabilirmiyim sizce . Teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |