|
Peugeot 106 Hararet |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2015 Saat 02:25 |
|
Degisik bi dutum benim 100 lere dayaniyo yazin ama hic cekis problemi ypmadi.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
Muhasebeci
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL PENDİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhasebeci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Aynı durum benim aracımda da var istanbul trafiği peugeot lara yaramıyor galiba hararet 90 a çıktıktan sonra bi süre çekiş düşüyor yaz aylarında sıkıntı olmaz inş. ben yinede her halükarda bi radyatörcüye göstericem aracı
|
||
ibanez_022
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
|
Benim demek istediğim o değil, trafik açılınca hızlanırsınız ya hani. ben normalinden zor hızlandım gaz yememeye başladı araba. 3-4 dk sonra düzelti canavar oldu. bu arada hararette düştü 80 lere..
|
||
106 98 xr
|
||
blntctn
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçenlerde bende istanbul'dan geçerken aynı şekilde oldu hararet 90'ı bir tık geçti sora 2. vitese atınca araba rahatlayıp 90'ın altına düşüyordu problem olmadığı kanısındayım
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
||
ibanez_022
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
|
|
Arkadaşlar Merhaba,
Dün gece istanbulda inanılmaz bir trafik vardı. uzun süre trafikte kaldım. araç hararet 90 C yi geçmedi. 90 a geliyor fan açıyor sonra fan duruyor. Buraya kadar normal. Ama trafik açılınca aracın çekişi düştü zor hızlandım. sizce neden olabilir. hararet 80 C lere düşünce araç yine eskisi gibi çok seri oldu. Böyle bir durum normalmidir? 98 106 1,4xr
|
||
106 98 xr
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |