![]() |
|
Kormetal'i Nasıl Bilirsiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rebel_43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2015 Saat 21:50 |
30-35 yıllık bi firma.gayet dayanıklı ürünleri mevcut
|
|
2001 XR - 206
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
250-300 lira için boşuna bakma orjinalden şaşma
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öneririrm 1 Senedir kullanıyorum sağlam janttır.Arkadaşta 2006 yılından beri var kullanıyor kendı kullanımıma ve gözlemlerime göre fiyatıyla orantılı güzel jant.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
yigitberberoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2015 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARkadaşlar malum azote jantların pahalı olmasından dolayı daha uygun olan yerli üretim Kormetal firmasının jantlarını gördüm.
1-2 jant begendim ve fiyat ortalama 750 civarı tutuyor.Bu jant nasıldır önerirmisiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |