![]() |
|
206 Yağ değişimi sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2015 Saat 15:34 |
Benımde şanzıman yagı kaçırıyordu
motor yağımı sanzımanmı kaçırıyor ? Burdaki dandik bir usta dediklerinin aynısını dedi bana baskı balata inecek komple 500 kagıt tutar dedi baska bir yere götürdüm. Şanzıman yagı aks keçisinden kaçırıyor dedi 50 kağıda yaptı. Motor yagı hiç azalmıyorsa muhtemeln şanzıman yagı Düzenleyen vpro - 18 Nisan 2015 Saat 15:35 |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aşırı bir yağ eksiltmesi yoksa idare edin.Sonuçta 15 yaşındaki araçta keçeler eskiyor..Ara ara yağ çubuğuna bakın çok eksiltiriyorsa artık gereğini yaparsınız
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımın yağ değişimine 1000km kala ne olur ne olmaz diye yağını değiştirdim castrol 10w40 aldım ustayla değiştirdik. Yağ değişmeden önce aracımda yağ kaçağı yoktu. Yağı değiştirdikten sonra aracı belli bi süre kullandıktan sonra durduğumda en fazla 3 4 damla yağ akıtıyor. Ustaya götürdüm keçeden dedi yeni yağ değişen araçta olur bazen dedi. Sizce normalmi. Yağ seviyesini kontrol deiyorum herhangi bi değişim yok. Keçe değişimi için komple motor kısmı çıkıp değişcek onu sonra baskı balata şanzuman değişceği zaman yaparız korkucak bişiy yok dedi ama yinede size bir sorayım dedim. Sizce bi sıkıntı çıkartırmı yada ustanın dediği gibi belli bi süre sonra durur mu ?
Aracım 206 1.6 xt 2001 model benzin + lpg 109000 bin km de şuan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |