![]() |
|
İstanbul Organizasyonu 10.05.2015 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Yazar | |
albayrakh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı albayrakh
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2015 Saat 11:43 |
Kaçırdığıma üzüldüm uzun süredir foruma girmediğim için haberim ancak organizasyonun önünden geçerken haberim oldu acil işim olduğu için uğrayamadım. dikiz aynasından afişe bakakalmakla idare ettim
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankara da olursa ben gelirim :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
yapın Ankara
![]() |
|
![]() |
|
kaptan_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaptan_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeği geçen herkesin ellerine gelenlerin ayağına sağlık güzel bir organizasyon du.
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Arkadaşlar her şey için teşekkürler keyifliydi. Başka etkinliklerde görüşmek üzere...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Guzel bir bulusma olmus. Haziran gibi ankarada da mi yapsak boyle bisi.
|
|
![]() |
|
BankQB ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2015 Konum: KARTAL İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Başta Gökhan olmaküzere herkese teşekkürler .
|
|
FB QB XS
|
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
kardesim adresimi ozelden gonderdim bi kontrol edersin sana zahmet sikinti olursa donus yaparsin simdiden tesekkurler...
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Gelen tüm arkadaşlarımızın ayağına sağlık bu seneye güzel başladık inşallah ailecek daha nice organizasyonlar yaparız. resimleride düzenledikten sonra yüklemeye başlıcam.
|
|
![]() |
|
olsun bidahakine inşallah
![]() Düzenleyen GökhaN - 10 Mayıs 2015 Saat 21:08 |
|
![]() |
|
mami78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Guzel bir gundu.organizasyonda Gokhan basta olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler.
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
gokhan isim dolayisiyla aranizda olamadim sticker ve anahtarlik kalirsa gonderirim demistiniz kaldiysa zahmet olmassa aracimn arka camina hemen yapistirmak istiyorum sonra yillik izin ver elini TRABZON.....
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
Keske bende gelebilseydim ankarayim iş nedeni ile gelemiyorum isallah başka bulusmalara
|
|
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
|
![]() |
|
KOBAYIMSI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2015 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KOBAYIMSI
![]() |
|
![]() |
|
KOBAYIMSI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2015 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KOBAYIMSI
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bursadan katilcak varsa bana bitane siticker getirsin hayrina :)
|
|
![]() |
|
Organizasyon İrtibat : Gökhan Goral - 0532 7777 933 Namık Hızarcıoğlu 0542 302 88 08 ( Whatsapp' dan konum bilgisi isteyenler yazabilir. ) 0216 490 00 08 Düzenleyen GökhaN - 10 Mayıs 2015 Saat 10:54 |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Kızımı kuaföre getirdim sırf buluşma için.. 34db1416 Buluşmaya hazır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |