![]() |
|
en güvenli model |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2015 Saat 16:46 |
|
kendi kullandığım 207 üzerinden konuşayım o zaman; bu araç 5 üzerinden 5 yıldız almış uluslararası güvenlik komitesinden daha ne deyim. sanayide klişe olmuş alman arabanın sacı çok kalındır lafı vardır. iyi de ncap in kaporta ustası kadar da mı hürmeti yok ?? 5 yıldız alıyorsa bir araba herhalde o kadar güvensiz değildir. eski 90lardaki ladaların da çok kalın sacı var, o zaman onlar da çok sağlam araba??
ha bi de dediğim şu artık 106 dan çok daha güvenli araçlar üretiyor pejo , ayrıca almanla fransızı bir tutup tutmamak ne? tutup mercedes audi bmw le pejo yu bir tutmuyorum ben de, vw opel falan filan hepsi aynı aşağı yukarı yoksa bana ne ben mi üretiyorum sanki. Düzenleyen Efe-Pöjo - 30 Mart 2015 Saat 16:51 |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SEN ALMANLA FRANSIZI BİR TUTUYORSAN ŞAŞARIM SANA .. BANA DEMİŞSİN Kİ 20 YIL ÖNCEKİ 106 GÜVENLİK KONUSUNDA BİR TUTMA DİYE ABS DESEN VAR AİRBAG DESEN VAR SOĞUTMALI FREN DİSC DESEN ODA VAR SANA SORARIM OZAMAN GÜVENLİK DEDİN Mİ SENİN AKLINA NE GELİYOR PEKİ... SEN HALA PEUGEOT SAÇINA İYİ DİYORSAN ALMANA BİN ÖYLE KONUŞ... SAKIN YANLIŞ ANLAMA BEN 106 AŞIĞIM AMA SEVMEK AYRI GERÇEKLER AYRI... |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
olaya sadece fiyat olarak bakmak doğru değil hatta hiç doğru değil çünkü pejolar diğer araçlardan daha ucuz değil ki. ne 2. eli ne de sıfırı. pejoya binen bazı kişiler sanki pejolar çok ucuz basit arabalarmış gibi konuşuyolar anlayamıyorum. reno mu , opel mi, toyota mı vs vs.. daha iyi? hepsi aşağı yukarı aynı. ha kesin vw daha iyi diyeceksiniz biliyorum o da sırf fiyatları 1-2 bin lira daha yüksek diye.
|
||
![]() |
||
Welcome-Çağan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Welcome-Çağan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen öyle - Ama son zamanlarda 208 in gerileme devri olduğunu fark ettiler ve Tekrar 3008 ve 5008 ile yukselıse geçtiler. (Özellikle 3008 Harika donanım güvenlik - verdiğin paraya aynı donanımda diğer marka araçlar 110 - 120 bin TLden başlıyor.)
Bence 206 efsana kasa . 1998-99 dan 2006 ya kadar inanılmaz rahabet gören Efsane. 207 ise su anda kullanıyorum ve bu hafta Yan marspiyel - Arka difüsör - Spor yay - Ön Lip - Rüzgârlık montajından sonra. Güzellige bürünecek. Ama dediğim gibi Bu araç bana cok güven veriyor. Benden geçerli notu aldı. Soyle bakmak gerek , verdiğiniz paraya aynı donanımda ve modelde kac araç bulunabılır ki ?
|
||
Seninle Bir Randevumuz Var Bay 207 LeManS. :)
|
||
![]() |
||
|
dıştan bakarak arabanın güvenliğini anlamak da bize mahsus sanırsam. pejoların tüm yeni modelleri, sanırım 301 ve 108 hariç euro ncap ten 5 yıldızlıdır . hala pejo dandik arabadır muhabbetini anlamıyorum. yukarıda bir arkadaş 106yı baz alarak tüm fransız arabalarını değerlendirmiş. 106 üretimine başlanalı 20 seneden fazla olmuş, "a segmenti"(en küçük sınıf) bir araçtır. ne kadar güvenlik beklenebilir ki? euro ncap ten ilk beş yıldızı alan da yine bir fransızdır, merak eden olursa söyleyim, 2001 renault laguna.
|
||
![]() |
||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
süper bişi valla ama buna yakıt dayandıramayız 115 kasa hastasıyız biz aslında antalya izmire bu sene 1 er tane sattık izmir / nasrlı derede 27 AV 230 kırmızı krimit (turuncu) renginde veteriner bir arkadaşda onuda biz verdik
Düzenleyen PARADOSK3327 - 28 Mart 2015 Saat 09:57 |
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
Aynen katılıyorum bir daha mı Fransız asla. Ağzı ile kul tutsa yaranamaz. Satış rakamları da bu durumu doğruluyor. Peugeot 2000'lerin başını mumla arıyor.
|
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
MERCEDES ALICAKSAN DA ESKİ KASA OLANDAN ALICAKSIN S 500 SL 320 VS.. AL SANA GÜVENLİĞİN ALASI ... SAVAŞ ÇIKSIN SEN ARABANIN İÇİNDEN SEYRET...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
babam izin verse mercedes alacam valla :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
haklısınız arkadaşlar
|
||
![]() |
||
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
|
|
||
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
||
![]() |
||
|
BANA EN ÇOK GÜVEN VEREN ARABA ALMAN ARABALARI GELİYOR...
106 DAN ÖNCE BMW VARDI VE GÖZÜM KAPALI CANIMI O ARABAYA EMANET EDERDİM AMA 106 BANA HİÇ AMA HİÇ GÜVENLİ GELMİYOR .. * ALMANLAR GÜVENLİĞE KOMFORA * JAPONLAR HIZA * FRANSIZLARDA FİYATTA EKONOMİKLİĞE ÖNCELİK TANIYORLAR...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
arkadasım 307 ile takla attı araç pert oldu kendısının ve icindeki arkadaşı küçük çaplı yaralarla kurtuldular 307 nın ful olanı vardı.konutşğumuzda başka bir araç olsaydı kesin ölmüştük demişti
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
||
|
206 dan 207 ye müthiş bir gelişim gösteren pejo , ne yazık ki , belki kullananlarınız varsa bilir, 208de neredeyse geriye gitmiş. güvenlik donanımları 207 de neyse 208de de aynı ve 6 havayastığı yine en üst donanım hariç standart değil. ama bildiğim kadarıyla 207den itibaren bütün pejo modelleri euro ncapten 5 yıldızlılar şu anda. ncap in sayfasından kontrol ettim hepsi değilmiş, orada her modelin detaylı açıklamaları ve resim vidyolar mevcut.
Düzenleyen Efe-Pöjo - 26 Mart 2015 Saat 18:26 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
sende haklısın usta
|
||
![]() |
||
Welcome-Çağan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2015 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Welcome-Çağan
|
Selam Ustat,
Bana Soracak olursan Bu klasmana gore degısıyor. Ornek olrak , 206 kullanıcısıyken , Henüz daha bir kaç gündür 207 1.4vti Kullanıyorum . Ve bir onceki aracıma göre çok daha - cok cok fazla - Harkulade güven veriyor. :) EHuehue Unutmamak Gerekir - En gücenli Araç Donanımı - Surucudur. Lütfen kendinizi ve diger sürücüleri tehlikeye atmayın !!! |
||
Seninle Bir Randevumuz Var Bay 207 LeManS. :)
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
benimde cok bilgim yok komuşumuzda var görünüş olarak acıkcası benim hoşuma gitmiyor. Niye gitmiyor onuda anlamıyorum.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
o kadar para nerede usta bizde araştırma yapacagım öncelikle rapid hakkında biç bilgim yok
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
İnşallah cok güzel arac rapid gercekden ama supper b daha iyi olur:)
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |