![]() |
|
307 Kalorifer sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2015 Saat 12:16 |
Bi elektrikciye gotur kontagi sokup baksin termiktendir fazbla bisede tutmuyo cikma termik buldum ben 80 tl 20 iscilik 100 tl ye halloldu serbiste 230 tl sadwce termik
|
|
![]() |
|
bedir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de hersey normal tek sorun uflemiyor
|
|
![]() |
|
bedir16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Dijital kklima.. Garip olan arabayi stop edip çalıştırıcınca normal üfluyor
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
Benmde 206 dijital klima acik gorunuyordu ekranda falan hicbi skinti yok ama uflemiyordu arada ufleyip duruyodu goturdum elektrikci arkadas bakti kontak termigi yanmis o yuzden yapiyomus degisti simdi hicbi sorun kalmadi
Düzenleyen rzy.dnz - 22 Mart 2015 Saat 11:03 |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
analog klima mı dijital klima mı aracınızdaki...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
Selamın aleyküm.Arabayı çalıştırıyorum kaloriferi açınca sıcak soğuk uflemiyor.. arabayi kapatıp açınca sıcak üfluyor daha önce başına gelen varmı sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |