![]() |
|
Direksiyonda sertleşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2015 Saat 13:21 |
merhaba , kullandıkça direksiyon eskiye döndü , eskisi gibi yumuşak tek elle ratlıkla çevirebiliyorum , sizinde dediğiniz gibi sanırım hava yaptı ,bende yağ ekleyince iyice sıkıştırdı , Teşekkürler .
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç çalışmadan dıreksıyon saga sola cevırırsenız dıreksıyon yagını koydugunuz kapakta toplu ıgne kadar delık var oradan dıreksıyon yagı atar ve dıreksıyon pompasında hava yapmıs olabılır buda devırdaım olmadıgı ıcın dıreksıyon hıdrolıgı ozellıgını kaybeder benım basıma da geldı arac askıdayken kontak yarım acık ön tekerlesi saga sola hızlı sekılde cevırmıstım ama dıreksıyonu degılde lastıgı tutarak cevırdım sonra aracı askıdan ındırdık ver bır tur attayım dedım fakat dıreksıyon cok serttı kapotu acıp baktıgımızda kapaktan yag attıgını gordum daha sonra arac ı askıya tekrar aldık ve bu sefer calıstırarak aracın lastıklerınden tutup hızlı hızlı sag sol yaptım askıdan ındırdık tur attık hersey duzeldı sen nasıl duzeltırsın bılmıyorum
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon pompasıda çok masraflı . Yetkili serviste ,pompanın hortumunuda değiştiriyorlar 1000 tl civarında ..
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Ayni sorunu bi ara benimkide yapiyodu su an yok cvp bende merak ediyorum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Merhaba , triger kopması sonucu motor yaptırdım .Aracımı teslim aldıktan sonra direksiyonun eskiye nazaran sertleştiğini farkettim ,400 km yaptım şimdi zaman zaman direksiyon eski haline dönüyor ,sonra tekrar sertleşiyor , park ederken ve çok yavaşladığımda çevirmek güçleşiyor ..
Araç çekiciye yüklenirken ,ve tamirciye itilerken direksiyon kol gücüyle çevirildi , bu zararlımıydı pompa için ? Ve motor yapılınca usta direksiyon hid. eklemiş , direksiyon hidroliği hava yapmış olabilir mi? teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |