![]() |
|
Triger Kayışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2015 Saat 15:45 |
Hocam valla zaten açtığında usta işaretliydi hepsi kasnakların sabitledi söktü takti 1 saatte semte kaçta rölanti tutmadı herhalde bir sıkıntı yok şükür.Ankara çubukta Ethem usta var ona yaptırdım
Düzenleyen vpro - 28 Mart 2015 Saat 15:47 |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok iyi nerede yaptırdınız? bi de sente ayarında sorun yok di mi?
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Arkadaşlar 150 lira kayışa 100 lira işçiliğe verdim birde motor yagı 4 buji ve filtresi değişti buda 100 kağıt toplamda 350 lira tuttu
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Usta 250 tl fiyat verdi totalde nasıl arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Bakalım yaYayla konusucam güvendiğim birisi
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
yetkili parçacı şase no sunu verince doğru olan seti size verir. ama iş kayışı almakla bitmiyor , gerçekten bilen bir ustaya yaptırın yoksa arabanın içine ederler .
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar trigeri değiştirmeyi düşünüyorum. İnternetten bakıyorum.Aracım 110 luk 206.Hangi trigeri almam gerekiyor 1 halat 2 bilye olan mı? Bir de benım arac 110luksa 16v dir değil mi ?130 lira gibi bir fiyatı var bu halatın.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |