|
HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2015 Saat 00:30 |
arkadaşım hararet yükseldiğinde şişme yapıyormu buna bak şişen araç yığılır gitmez fan müşürünü değiştir termostatına baktır belki radyatörün hava yaptı bir sürü nedeni var bunun partner tepe var iş yerinde kullandığım geçen rampada çekmiyor hararet dediğin gibi yükseliyor ama fan genede açıyordu turbonun borusundaymış sorun delinmiş çekişten düşüyor rampada daha fazla hissettiriyor hortumu değiştirdim sorun kalmadı blki seninde problemin bu göster bi anlayana görmeden olmaz bu işler
|
|
change
|
|
alaybey
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2015 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
partner 2007 1,6 HDİ aracım rampada hararet 90 ın üzerine çıkıyor fan neredeyse 100 lerde açıyor ..?
başkalarına soruyorum bu tür sorunla pek karşılaşmadım acaba sorun nedir.?? Hararet artınca çekişde düşüyor ..? bu dik rampalarda oluyor..!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |