|
Dogo Arjantin Arıyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2008 Saat 23:20 |
|
kesinlikle katılıyorum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
herkes diğer hayvanlarla geçinemediğini söylüyor ama benim köpeklerim aynı tastan yemek yiyorlar hayvan doğası gereği biraz orantısız güce sahip sadece oyun oynarken diğerinin canını istem dışı yakabiliyor , evde gayet uysal ama dışarı çıktığınızda 360 derece değişiyor köpeğin karakteri değil size yaklaşmak size doğru bakan birine bile saldırganlık yapabiliyor.
Biraz dikkat edildiğinde sorun çıkarmaz ( kesinlikle tasmasız dolaştırmamak gibi)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dogo lar harika asil kopekler umarım istediğin gibi sağlıklı bi hayvan bulursun kendine.
bişi belirtmek istiyorum, bu köpekler hakkında canavar gibi yorumlar yapılıyor, ben kesinlikle katılmıyorum kopek yetiştirilmeye bağlıdır, tamamen uysal herkezle gecinebilen bi hayvan yaratmak zor değil. dediğim gibi bence yetiştirmeye bağlı.
|
||
mbolun
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
OK AKLIMDA O ZAMAN BI GELSIN DEDIGINI GOZ ONUNDE BULUNDURACAM |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bak sana öneri eğer gerçekten dogo sahibi olmak istiyorsan yavrunun anne ve babasını görmeden kesinlikle alma bu çok önemli
|
||
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
FARKINDAYIM:))))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bedava dogomu :)) bunu dogo sahipleri duyarsa bizi topa tutar
|
||
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
YAVRULARI HERKEZ SATIYOR PT UYELERİNE BEDAVA VERIRSIN ARTIK TABI TEK UYEYE ODA BEN:))))))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Koni amartisör takımı ile takaslık dogo yavruları :DDDD
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o zaman sana bi sürpriz yapayım benim dogo 1 hafta önce çifleşti :D
|
||
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iste budur ya bi 106 gti bi dogo birini aldık dogo kaldı onuda alayım tamam:))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fatihim walla ne kadar uygunsa da hayvan hayvandır sağı solu belli olmaz ne me lazım Ne şeytanı gör ne salavat getir |
||
deterjan
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arastirmani tavsiye ederim aile icin de aslinda uygun bir kopek cocuklarla iyi anlasiyor,bir kac video vardi youtube de onu izleyebilirsin.Tabi en mantiklisi dogo sahiplerinin bulusmalarina gitmek
|
||
ask from more
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sanırım ispanyolca kurtarır.Ole oleeeee |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
refik kopardın sabah sabah çok yaşa emi |
||
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.kangalkopekleri.com/slayt/bigs/09.jpg bununla kapıştırsak ne olur acaba :)bence ew,alan koruması için birebir..
ayrıca türk :)otur,kalk dediğinde anlar :)
o köpeğe arjantin dili bilmek lazım
|
||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aile için uygun değil gibi görünüyor ben ailemle yaşadığım hele ki çocuklarım varsa ve onların olduğu bir evde açıkcası bu hayvanın resmini bile bulundurmam...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Pitbull bunun yanında Fatih Ürek gibi kalıyo :)
http://www.sahibinden.com/search.php?&b[search_text]=dogo%20argentino&b[page]=1&b[sort_field]=date_activated&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sGaleri=1 Düzenleyen DERAN_TUYNER - 18 Aralık 2008 Saat 10:27 |
||
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yok daha neler artık...
|
||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |