|
2004 - 206 X Line Arka Hoparlör |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
DarkSilver
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DarkSilver
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2015 Saat 00:14 |
|
Arka hoparlörlere giden kablo olması lazım.Ben teyp+ön hoparlör montajını yaptırırken adam teyp soketine bakıp arkaların kablo tesisatı var demişti.
Düzenleyen DarkSilver - 14 Temmuz 2015 Saat 00:14 |
||
mustafakanoğlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafakanoğlu
|
|
arka kapı kolonları için kapı direklerine kadar teypten kablo geliyor en azından bir kabloyu yakaladım diğeri ise iç tarafta kalıyor diye tahmin ediyorum gelişmeleri yazacağım ....
|
||
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an ,bozmadım...
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
ekledim kardeşim saolasın. hasimayaz@hotmail.com
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardes msn ekle yardımcı olurum mirak@aridag.net
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
yapacam kardeş yavaş yavaş girdik.. aracı aldığımdan bu yana 3000 YTL harcadım.. tahminimce bi 2000 YTL lik iş kaldı
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardes bunlarla ugrasacagına bir adet JBL 75,4 anfi alırsın önlere 16 cm arkalara 13 cm mid takarsın yoluna dewam edersin
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tesisat konusunda fazla malumatım yok yanlış yonlendırmek ıstemem ama en kısa zamanda arastırır cevabını bulmaya calısırım |
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Abi. teybin soket şemasını buldum 2 ayna tweeter, 2 ön çıkış, 2 tanede arka çıkış var.. önlerde zaten orjinal var.. ama arkalar teyin ordaki soketten kablo gidiyor ama.. kapı içinde kablo fln yok.. sadece merkezi kilit kabloları var..
ben o arka girişlerinden teybin paralel çektim kabloyu döşeme altından.. sonrada kapı lastiklerinin altından, merkezi kilit kablolarıyla soktum içeri.. şu anda çalışıyor hoparlörler.. sorun yok.. merakım zamanla o kablo ezilirmi oralarda??
hani orjinalinde kablo tesisatı varsa ondan istifade edeyim diye düşündüm.
Yakın bi zamanda bu Hoparlör tesisatına orta karar bi pioneer takacamda..??
|
||
MirakGTI
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende de x-design war arkada soyledigin gibi hoparlor yok..
kabloların sağlam ise hiç birşey olmaz kanımca
sen anfiyle mi besliyorsun yoksa orjınal hoparlore mi takıyorsun
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eğer arkada kolon yoksa tesisatı yoktur gibime geliyor ama 206 uzmanı arkadaşlar var.Deran özellikle yardımcı olacaktır.Şimdiden kolay gelsin.
|
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi X Line nın arka kapılarında hoparlör yok bu yüzden orjinal tesisatıma hoparlör takmak istedim. pandizotu söktüm hoparlör halkasının yerini kesip açtım, hoparlörü taktım ama hoparlörü takacak tesisat kablosu yok.
kapıya gelen sokette zannedersem sadece merkezi kilit kabloları var. Bu yüzden teybin arka çıkışlarından pandizota kadar paralel kablo çektim.
extra kabloyu kapı lastiğinin içine gömdüm. Ancak kapı lastikleri dışardan gelen kabloyu ezermi??
Kapıya gelen sokette hoparlör tesisatıda varmıdır?
soketten kapı içine sadece 4 uç geliyor??
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |