|
2006/407 comfort 1.6 hdi donanım hk... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2015 Saat 13:38 |
fatih23 arkadaşım, benim daha önceki aracım 2003 opel vectra elegance modeliydi, vectra c kasaların en full olanı, onda 3 hafıza kademesi vardı, koltuklar, iç ve yan aynalar elektronik olarak ayarlanıyor ve hafızaya kaydediliyordu, üç ayrı kişi 3 farklı hafızayı kullanarak kendi ayarlarını kaydedebiliyordu :) Düzenleyen 407 ERHAN - 09 Haziran 2015 Saat 13:39 |
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
ffatihh23
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mart 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ffatihh23
|
bende sadece hafızalı yan ayna yok o nedir bilmiyorum da :)
|
|
Aslanların kapışması....
|
|
mali
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim aracım da comfort. O özellikler bizde yok. Zaten comfort en alt paket 407 de
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
sağol varol arkadaşım, eğer senin dediğin gibiyse biraz rahatladım ancak oto gurme diye bir sayfa var, orada bu özelliklerin olduğunu yazmış, o benim kafamı karıştırdı, neyse bir de 407 comfort olan arkadaşlar varsa onlardan da yorum bekliyorum, iyi günler...
|
|
|
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
comfort pakette onlar yok diye biliyorum. yanlışınız olmasın iyice araştırın bence..
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
merhaba arkadaşlar, benim aracım 2006 model Peugeot 1.6 hdi comfort, ayrıca sunroofu da var, ancak oto gurme.com adresinde ve diğer bazı internet sitelerinde incelediğim kadarıyla comfort modellerde olan bazı özellikler benim aracımda yok, mesela hafızalı yan aynalar, park sensörü, hız sabitleyici gibi donanımlar yok, neden acaba, bu durum kafama takılıyor, biraz da üzüldüm açıkçası, bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz beni çok sevinirim arkadaşlar...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |