![]() |
|
araç muayenesinden önce yapılması gereken basit 10 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2015 Saat 13:50 |
Evet arkadaşlar..klipsse takilan anahtar aşağı inmiş nasıl oldugsa..takamiyorum bir turlu
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emniyet kemerini takamiyorum.takma yeri aşağıya inmiş..orada düğme gibi bisey var ckmiyor..
|
|
![]() |
|
CHK35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Faydalı Bilgi Teşekkürler.
|
|
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
muayeneler trafikteki tüm araçlar için çok faydalı bir birim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Plaka aydinlatmalarim calismiyor ..
Motorumda yag kaçaklari var Hafif kusur sayilarak muayneden gecti.. ![]() |
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
![]() |
|
T€K€ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Kesinlikle katiliyorum
|
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Gerçekten muayene çok önemli, geçen yaz tatil öncesi muayene de benim aracın sağ arka lastiğinde iç
tarafta yırtık tespit edildi , tabii muayeneden geçemedim, gittim 20 bindeki lastiklerin tümünü değiştirdim,
ya eskisi gibi kaputu aç kapa muayene ol olsaydı, o lastikle tatile çıksaydım , bazen muayenenin çok sıkı olmasından bazen şikayetler okuyorum, bence araçları daha çok incelesinler, |
|
![]() |
|
T€K€ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Muayene öncesi yapılabilecek 10 basit kontrol:
1- Aracın tüm ön ve arka aydınlatma sistemleri, sinyaller, iç aydınlatma ve geri vites lambası çalışır durumda olmalı. 2- Aracın ön ve varsa arka cam yıkama sistemleri çalışır durumda, aynaları da eksiksiz ve hasarsız bulunmalı. 3- Emniyet kemerlerinin, tam ve çalışır durumda olması gerekmekte. 4- Araçta yangın tüpü, ilk yardım çantası, 2 adet üçgen reflektör gibi araç ekipmanlarının trafik güvenliği açısından bulundurulması gerekiyor. 5- Trafik ve Tescil Belgeleri”nde belirtilen “Şasi Numarası”nın aracın gövdesi üzerinde belirtilen numaralarla aynı ve tam olması gerekli. 6- Lastiklerde yarık, yırtık, kesik olmamalı, dişleri aşınmış bulunmamalı. 7- Araçta LPG, CNG veya LNG monte ettirdiyseniz, mutlaka tadilat muayanesi ile ruhsata işlenmmiş olmalı. 8- Traktör römorkları,römork ve yarı römork kamyonların arkasında uygun arka işaret levhası takılı durumda olmalı. 9- Minibüs ve otobüs araç sahipleri, araçlarda, acil çıkış levhalarının ve yeterli adette acil çıkış çekicinin bulunup bulunmadığını kontrol etmeli. 10-Kamyon, römork ve yarı römorkların arkasında ve yanında çepeçevre ve/veya boylamasına uygun reflektif şeritler takılı durumda olmalı. Düzenleyen T€K€ - 10 Şubat 2015 Saat 13:14 |
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |