![]() |
|
Klima / Kalorifer fan arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2016 Saat 16:21 |
![]() ![]() |
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam seni konuyu açan arkadaşla karıştırdım eğerki o ses dışında birşey yoksa herşey normal demektir kompirasörün devreye girme sesi oda
![]() |
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Klimanin calismasinda uflemesinde herhangi bi sorun yok hocm sadece o ses iste.2001 model 206 dijital degil maalesf
![]() |
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Hocam o duydugunuz çıt sesi klima kompresörü devreye giriyor ondan geliyor ve motora yük bindiği için motorunuzun sesi değişiyor oraya kadar problem yok içerideki üfleme olayıda gidip gelmesiyle bence fan motoruyla alakalı diğer arkadaşında dediği gibi rezistan olsa sıcak soguk hatası alırsın üfleme problemi bencede fan motoru yada otomatik modda mı kaldı klimanız dijital klima konusuna pek hakim değilim yanlış yönlendirmekde istemem
![]() |
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
Bugun farkettim daha once buyuk ihtimalle yolculuk esnasinda klimayi actigm icin duymamis olabilirm.Bugn araci calistrdm 2 dk sonra klima fanini 2. kademeye getrdm ve [ A/C ] tusuna bastigmda su deposunun ordn yani sag taraftan çat çat diye ses geldi.Her AC tusuna bastigmda yapiyor.Yarim saat kullandm fani acip bastigimda yine o ses geliyor.Ve motorun sesi degisiyor sanki bastigmda.Normal midir bu?
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Teşekkürler bilgiler için , banada en az 2 saat sürer ,başka zaman gelin dediler biraz uzun uğraşmalı bir iş sanırım , galiba yetkili servise gidicem ..
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı arıza bendede vardı 307 manuel klima benim arabayı aldığımdan beri 4. Kademede çalışmıyordu onuda Yaptılar torpido gözünün altında fan motorunun bi parçasımı varmış ne o erimiş onu değiştiler 80 tl verdim yarım gün sürdü tamir etmesi baya bi eziyetli bi yer çünkü
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
öncelikle geçmiş olsun. aracınız dijital klimalı olduğu için kimse uğraşmak istemez. sürekli başlarından savmaya çalışırlar. büyük ihtimalle klima komut vermiyor. sorun klima motorunda olabilir.rezistantla ilgili olmadığını düşünüyorum. siz en iyisi yetkili bir servise götürün gösterin.
Düzenleyen xmen - 02 Şubat 2015 Saat 16:45 |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Merhaba ,
206 cc 2004 model dijital klimalı arabamın kalorifer fanı geçtiğimiz günlerde birden bire durdu .. Yola devam ederken çalışmaya başladı . Üzerinden 1 ay geçti ve kalorifer fanım şimdi ,1 haftadır çalışmıyor :(. .Fan hiç üflemiyor . İstanbul Pendikte bir kaç yere gösterdim , hepsi bir birine yönlendirdi ,veya şlimdi git yarın gel dedi ..bu gün gittim bir tanesi beni aşar dedi kartal sanayide pejo/citroen elektririk kalorifer vs. yazan bir yere yönelendirdi ,oradada bakan usta fan motoru ( 550 tl ) veya resistant (125) tl dedi ikisinden birisi arızalı teşhisi koydu, ve hafta içi başka bir gün gel diyerek oda beni başından savdı . Ne zor şeymiş bu fanın arızası !! :) Konuları incelediğimde benzer sorunu daha az malıyetle yada kendi uğraşlarıyla halleden arkadaşlarımı görüyorum ama nerede nasıl yaptırdıkları ile tam bir bilgi yok fotolar silinmiş ,o yüzden yeni konu açtım .. İst/Anadolu yakasında bu işi az maliyetle ,kısa yoldan çözebilecek usta varmıdır ? yoksa Dumankaya pejo yetkili servise gidicem taksitle öderiz .. şimdiden teşekkürler .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |