![]() |
|
Rolland Garros Devir Kesici Hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
carpediem_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 Saat 22:48 |
Ya kesmesse
|
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6500 devirde keser.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
devir kesiciye giriyorsa hic bir sorun olmaz. kesici iptali fln varsa, sıkıntı yaşamak muhtemel. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
carpediem_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim benzinli araç yalnız deviri 7000 getirmekte bi kerede hemen pistonlar krank mili dişlisinden falan atlayıp boşa düşebilirmi yani yüksek devir hemen anında arıza verirmi arabaya
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
motor sıcakken, boşta kökleyin gazı, 6.5 - 7 bin devir gibi girer kesiciye. lpg varsa arabada, kesici devre dışı olabiliyor dikkat edin.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
cafein___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cafein___
2004 1.6 110 gr kesmiyor Allah ne verdiyse :)
tabi tavsiye etmiyoruz..
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
2. Vitese tak 95 civarı girer kesiciye, 5. Viteste girmez ama :)
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Bende niye yok ya :) 60 da girmedi 70 i mi görmem Lazım illa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
99 1.6xt'de var.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
5500 bastım daha fazlasına cesaret edemedim
![]() |
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
hepsinde var diye biliyorum bızım arkadaşta 99 model 206 var onunkinde var mesela, gazı yapıştırıp bakın:))
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Benim aracimda var
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Bnm arabada yok deviri gecen denedim 70 GÖRDÜ ama girmedi bende yok dedim bıraktım araştırmayı :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
2000 ve üstü 206 larda devir kesici varmı özellikle 1.6 90lık Rolland Garroslarda?
|
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |