![]() |
|
Sizce yakit nasil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2015 Saat 14:02 |
Bende cankayadayim fakat maalesef orda yok ostim de ve cubuktakİni biliyorum
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerelerde var çankaya içerisinde varmı?
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle tavsiye ederim hem hesapli hemde kaliteli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Guvenal gaz. Ankarada bildigim kadariyla sadece 3 yerde ama denk geldikce surekli alirim
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.84 e nerden alındı?
|
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
gazın litre fiyatı2,09 dan aldım 64 tl ye 315 km yol yaptım bunun 250 km uzunyol 65 km si şehir içi yanı bunu göre benim arac 203 krş yakıyor
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Arac 1.4 lpgli otomatik 2006 model 206
|
|
![]() |
|
yangsagan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
Benim aracım 1.4 benzinli. Söylediğine göre yarı yarıya farkediyor. Bence çok iyi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Litresi 1.84 tlden bos lpg tankimi 45 tlye doldurdum ve 275 km yol yaptim ankara corum arasi ortalama hiZ 130. Sizce nasil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |