![]() |
|
30000 TL ye kadar sedan alınabilir araç? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 Saat 04:40 |
|||
Her servis bakımlı yazana aldanma. Çoğu yalan. 301 fena değil aslında fiyatları ne alemde bilmiyorum. Eğer fazla hızlı kullanmıyorsan dostum az km yapmış bakımlı bir Linea almalısın. Yok ne olur ne olmaz biraz daha sağlam olsun diyorsan aga Bakımlı bir Focus alacaksın, km çok önemli değil yeter ki bakımlı olsun. İkisini de satarken zorlanmazsın.
|
||||
![]() |
||||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Arkadaşlar hiç bahsetmedik ama 301 nasıl araç dizeli? Tutuldu mu piyasada? Tipi güzel duruyor aracın?
|
||||
![]() |
||||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|||
O zaman servis bakımlı yazanlara bakcaz..
|
||||
![]() |
||||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Abi km takintin çok olmasin dizelde benim aracimda 2006 model 180.000 önemli olan bakımlı olmasi dizelde kmsiz arac bulmak nadir yada 206 larda oyle
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
![]() |
||||
|||
İlandaki Bulabildiğim 100000 nim altındaki tek 307sw araba dizel olarak. Bir kaç tane de dizel megane buldum. Satışa çıkarırım artık ne zaman satılırsa ona göre alıcam. Araştırmaya devam ediyorum.
|
||||
![]() |
||||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|||
Bu son atilan yorumdaki sw cok iyi bence temiz sik donanımlı fiyatta uygunsa bir konusun
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
![]() |
||||
|||
Bu arada sen 307sw dedin ya bana jeton yeni düştü ben normal 307 lere bakmışım sw lere baktım daha hoş geldi
Aracı satılığa çıkarıcam da tam ne alacağıma karar vereyim çıkarıcam. Çünkü satılırsa ile gitmek için araç yok bebek olduğu için araba çok lazım oluyor. Düzenleyen ayna - 18 Ocak 2015 Saat 11:22 |
||||
![]() |
||||
|||
Opelin vergiyi görünce vazgeçtim dediğinden bir tane buldum km yüksek 307 lerin ama cam tavan bi harika duruyor.http://sahibinden.com/194907745 |
||||
![]() |
||||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|||
|
||||
peugeot 307 xt premium
|
||||
![]() |
||||
|||
:) araştırıyorum ama megane ler çok hoşuma gidiyor. 31 felan verip 2006 70-80 binlerde megane nasıl olur? Megane tipi daha hoş clio dan. |
||||
![]() |
||||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|||
|
||||
peugeot 307 xt premium
|
||||
![]() |
||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|||
Senin ilacın clio hayırlısı olsun.
|
||||
__B0DRUMLU__
|
||||
![]() |
||||
|||
Hocam çok güzel ama benzinli bu. Dizelleri ne bir bakayım. 207 ve 307 lerin stesin kasaya baktım onlarda çok güzel duruyor hele cam tavan harikaymış.
|
||||
![]() |
||||
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-eray-auto-ilk-sahibinden-boyasiz-hatasiz-symbol-1.2-expression-195501633/detay
alınabilecek en uygun sedan kesinlikle bu ne zarar edersin ne de araba çabuk dağılır hocam. az yakıt tüketimi parça ucuzluğu her yerde ustasının oluşu vb. Birçok özellik Renault u on plana çıkarıyor... Ayrıca bagajı ds oldukça geniş... |
||||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||||
![]() |
||||
|||
Hocam bulunduğum ilçe köy gibi bir yer. Ayda 1 bilemedin 2 kere gidiyorum merkeze (git gel 340km) aylık alış veriş yapıyorum bagaj yetmiyor koltuklara koyuyorum ama artık bebek var arka koltuğa onu koyduğum için eşya da koyamıyorum anlayacağın biraz daha geniş araba lazım bana. Düzenleyen ayna - 17 Ocak 2015 Saat 23:54 |
||||
![]() |
||||
|||
Çok iyi dedin hocam. Silecekler şu sıkmıyordu erzincan da motoru söktüler olmadı kolu sökuyorlardi az kalsın Erzuruma götürdüm sigorta eksik dedi taktı tamam :) |
||||
![]() |
||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|||
Ne Koyacaksınki Bagaja O Kadar ? Yani Bana Göre Gayet Yeterli Geliyor . Ama Dediğim Gibi Bagajı Ne İçin Kullanacaksın ?
|
||||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||||
![]() |
||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|||
erzincanda kuş serisinden başka araç tamirinden anlayan yok zaten, mal mal bakıyor ustalar. Hakkında hayırlısı olsun.
|
||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||||
![]() |
||||
|||
307 bagaj o kadar geniş mi ya? Bana bagaj lazım iç genişlik yetiyor. İlçe uzak merkeze gidince eşya çok oluyor arka koltuklar koymaktan oturacak yer kalmıyor. Megane hoşuma gitmiyor değil aslında.
|
||||
![]() |
||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|||
Hocam yanlış anlama Ama Era Demişsin ? Era Da Geniş Bir Araç Değilki .. Linea Ve Megane Kriterlerine En Uygun Araçlar Gibi Duruyor . Bunun Dışında Km Sıkıntı Etmeyeceksen Ww Passat Her Zaman
![]() |
||||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |