![]() |
|
partner kapı sivici nerede arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammedensar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2017 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammedensar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2017 Saat 23:08 |
Hocam ben peugeot kapı altı hayalet logoları takmak için döşemeyi falan söktüm bi kurcaladım. Yanlışım yoksa orada yeşil-sarı bir kablo vardı. Onu yanlışlıkla kestim kapı açıkken baktım ki kapının açık olduğu uyarısı gitti. Birbirine tekrar bağladım düzeldi. Yani uzatmadan söylüyeyim ki sorun o kabloda olabilir. Bir bakın derim...
|
|
Markası: Peugeot
Ticari Adı: Partner Model: 2004 Rengi : BEYAZ (Alp) Net Ağırlığı: 1220 kg Motor: 1.9 Diesel |
|
![]() |
|
mrt-4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: ikitelli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alarm montajı yaptım fakat kapı açık kapalı görmüyor aç kapa sorun yok ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilit yuvasında diye biliyorum
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
mrt-4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: ikitelli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba aranızda yeniyim istanbul ikitellideyim yardimci olursanız sevinirim iyi paylaşım herkese
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |