|
|
206 Ilk kontak Gosterge Panel sorunu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fætih
2. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 206 Ilk kontak Gosterge Panel sorunuGönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 14:02 |
|
gösterge paneli gidici olabilir. ya da konjektör arızalı. araç yükte ve normal çalışırken değerlerini ölçtürün...
|
|
![]() |
|
muro_60
2. Vites
Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:39 |
|
sanki akünün voltaj düşmesi gibi yüke girince aşagıya iniyo
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
suppor
2. Vites
Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 03:36 |
|
Ona benzer bisiyi anahtari ilk taktigimda yapiyo
Normalde gosterdeler asagiya bakiyo anahtari taktigimda cit yapip yerlerine geliyolar bence normal cunku elektrik geliyo ve hepsi olmasi gerektgi yere gidiyo ama mars bastikdan sonra herhangi bi oynama falan olmuyo acaba elektrigi kesiyoda bidami veriyo mars yapinca cok akim cekiyo ya mars havalarda soguk gostergelerde sanki elektrik bi an gelip gidiyo gibi oluyo |
|
![]() |
|
zr'lmn
2. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2015 Saat 20:30 |
|
Ayni durum benimde basima geldi direk servisin yolunu tuttum ve serviste bilgisayara bagladir hic bie sorun gozukmuyor hava skguk oldugu icin korumaya aliyordur dedi bende iyi o zaman dedim
|
|
![]() |
|
ONEN
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2015 Saat 19:57 |
|
Merhabalar
Bugun ilk kontak calistirdigimda gosterge paneli tarafindan bir guzel TIIRR lama sesi geldi. Kontrak kapatip tekrar calistirgimda farkettim ki ilk motor hareket aldiginda gosterge ibrelerim dusuyor ve aninda tekrardan normale donuyor. Tirlama sesi ise sanirim benzin gostergegim orada bir disli atlamasi tarzinda bir ses. Daha sonraki denemelerimde 10 defafa 7 defa daha yapti. 3 unde ise hersey normal basliyor. Asagida videosunu gonderiyorum. Fransa da yasiyorum ve iscilik anormal pahali umarim kendim sizlerin yardigimiyla birseyler yapabilirim.. https://www.youtube.com/watch?v=1X0FD4FS3ws&feature=youtu.be Herkese selam saygilarimla |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||