![]() |
|
BENZİN KOKUSU... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SOP ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 10:12 |
Koltuklar kalkıyor evet, oraya bakayım ben bir de. teşekkürler
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 nun koltuklar Kalkıyor arkalar , sizin arabanızında öyleyse sağ arka koltuğu kaldır ordan şamandıraya bi bak , koku az benzinde gelmez de 100-150 lira benzinde gelir hatta şamandıranın kenarlarında benzin göllenir
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SOP ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Eğer öyle bir sorun varsa durduk yerde nasıl oldu onu anlamadım. Donma yapıp çatlama mı yaptı acaba. Çünkü 10 gün öncesine kadar her gün kullanırdım, hiç bir koku yapmazdı..
Baktırmakta fayda var öyleyse, teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Eğer öyle bir sorun varsa durduk yerde nasıl oldu onu anlamadım. Donma yapıp çatlama mı yaptı acaba. Çünkü 10 gün öncesine kadar her gün kullanırdım, hiç bir koku yapmazdı..
Baktırmakta fayda var öyleyse, teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Benzin pompasının olduğu yerde conta var o conta gitmiştir , benim 206 da benZin kokuyordu aldırış etmedim . Depoyu bi fulledim , Altan geri döküldü , sağ arka koltuğun Altın'da bulunuyor şamandıra contası diye ona bi bak değiş olmadı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Merhaba,
2004 model 307 otomatik kullanıcısıyım. 10 gündür yoğun kar nedeniyle aracımı kullanmıyordum. Bu sabah akü boşalmasın diye aracı çalıştırdım durduğu yerde (boşta). 1 dk sonra içeride benzin kokusu hissettim. Soğuk mu etkiledi, yoksa başka bir sorunu mu var? Böyle bir durum yaşamış olan var mı? Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |