![]() |
|
106 xr ye 106 gtı ön tamponu oluyor mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2015 Saat 23:37 |
msj tarihine bakan oldumu :D
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takılıyor nasıl takmışlar bilmem ama daha bugun gördüm 5 kapı 106 ya takmış GTI ön tampon sadece yan taraflardan biraz taşık duruyordu çamurluğa doğru okadar.Ayrıca başka aracın sis farlarını uydurmaya çalışmayın derim kaldı ki yan sanayi sisler bile kenarlarda açıklı boşluk yaratabiliyor düzgün bir görüntü olmıcak olduktan sonra kıymeti yok benim şahsim görüşüm.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
![]() ![]() ![]() ![]() |
hyundai starex sisleri oluyormus sanrım gtilara yada ford transit diye duymustum parçacılardan bak veya anlayan biri vardır cvp yazar ayrıca xr aracına arka tampon gti olmaz tırnak yerleri uymaz işlem yapılması gerek fakat ön tampon direk takılır işleme gerek kalmadan
|
|
![]() |
|
06fatih66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06fatih66
Bu gtı sisleri biraz pahalı onun yerine uyacak bir sis öneriniz varmı birde ölcüsü 12 cm mi sislerin
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
eski tip olan değil dimi gtı la aynı fara sahip olan model dimi aracım öyleyse birebir oluyor
|
|
change
|
|
![]() |
|
06fatih66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06fatih66
Slm ark.1997 model 106 xr aracına 106 gtı ön tamponu taktirmak istiyorum gtı tamponu xr ye oluyor mu oluyorsa ayrı bir işlem veya aparatlar takılıyormu yoksa direk xr tamponu gibi herşey yerli yerine gelip direk takılıyormu.araç şuan kaporta ta ona göre tampon alıp takayım diyorum bilgi için şimdiden TSK ler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |