![]() |
|
su kabindaki beyaz sakiz gibi seyler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2014 Saat 20:03 |
tabancayla su tutarsanız içine zarar verirsiniz hassaz malzeme sonuçta bunun için özel ilaçlar var temizlemek için geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi kere su kabini yikadilar ama tefarruatli degil tabancayla.Acaba diyorum radyotor u komple suyu boşaltıp iyice temizleyip tekrar antifirz koysam umarim sorun bundandir.ilk arabam kafa takiyorum :(
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen korkutmayın arkadaşlar adamı:)) bişey yoktur onda antıfırız içını temizlemiştır imkanın varsa boşaltıp tekrar antıfırız koyabilirsin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Hareret yapmiyo yalniz araba cekisindede bi sorun yok gibi radyator icindeki paslardan dolayi olabilirmi?
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
aracınız motor yağını soğutma suyuna karıştırıyor buda demek oluyorki silindir kapak contanız sanayi tabiriyle yanık demektir.arabanız hararet yapmadıysa şanlısınız fazla geçiktirmeden yaptırmalısınız eğer hararet yapacak olursa ısıdan dolayı motor üst kapağı zarar görüceğinden birde kapak taşlama masrafı çıkar
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç conta yakmış gibi görünüyor. Geçmiş olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Merhaba arkadaslar foruma yeni uye oldum. Aracim 206 xdesign 2005 model 1.4 bnznli.su kabinin ici cok kirli yikattim pempe renk antifiriz koydurdum fakat suan suyun rengi pas renginde ve sakiz bi seyler var yardimlariniz icin tskler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |